Mainos

Sängyssä uuden kumppanin kanssa: Tee näin, älä noin!

Sängyssä tuntuu joskus hankalalta antaa suullisia ohjeita. Tässä pieni opaskirja uusille rakastavaisille!

Näillä vinkeillä suoriudut sängyssä mainiosti, neuvoo marieclaire.com.

Älä tee näin...

Älä koskettele kumppania käsin, jos et tiedä, mitä teet. Poista sormukset ja leikkaa kynnet lyhyiksi. Käsillä kouriminen on varsinkin miehen naiselle suorittamana usein liian kovakourainen viettelytaktiikka.

Älä vaadi kumppaniasi onnistumaan tai tekemään mitään, mitä hän ei halua. "Villitse ja ota minut" voi toimia iskurepliikkinä, jos kumpikin on riehakkaalla tuulella, mutta ujo kumppani saa kehotuksesta vain paineita.

Älä jatka samaa liikerataa tuntikausia. Usko pois, sängyssäkin voi kyllästyä! Vaihtele tyylejä, äläkä jää jumiin tiettyyn tekniikkaan.

Älä paljasta hulluja fantasioitasi ensimmäisenä yönä. Jos olet aina haaveillut käsirautojen käyttämisestä, tutustu kumppaniisi ja ota selville, olisiko hän halukas kokeilemaan sitomista.

Älä tuo ex-kumppaniasi makuuhuoneeseen. Uuden kumppanin ei tarvitse tietää, miten taitava, hyvin varusteltu ja huomaavainen entinen rakkaasi oli. Olette eronneet, joten jätä hänet taaksesi.

..vaan näin!

Pidä huumorintaju mukanasi. Sängyssä kuuluu olla hauskaa, ja mokille pitää pystyä nauramaan.

Ilmaise selkeästi, kun kumppani tekee jotakin oikein. Jos kehonkielesi kertoo, että nautit jostakin, rakkaasi luultavasti jatkaa kyseisen liikkeen suorittamista. Älä siis voihki innosta, jos et ole innoissasi.

Luota laiskuuteen. Akrobatia makuuhuoneessa on mukava piristys, mutta jos kumppanisi ei työpäivän jälkeen jaksa taivuttaa jalkojaan niskan taakse, yritä ymmärtää. Lihaskunto vaikuttaa eri seksiasentojen nautinnollisuuteen, joten vaihda asentoa, jos ei-sporttinen kumppanisi joutuu rehkimään hullun lailla.

Kunnioita kumppaniasi, itseäsi ja ystäviäsi. Haluatko todella alkaa intiimiin kanssakäymiseen kaverin sohvalla tai täpötäydessä asuntoautossa? Mieti, miltä tekonne tuntuvat jälkikäteen.

MTV3/Helmi

Lähde: Marieclaire.com

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.