Samuli Vauramo kertoo totuuden Linnan juhlista

Näyttelijä Samuli Vauramo paljastaa MTV:n Viihdeuutisille Linnan juhlien todellisen luonteen.

Linnan juhlissa ensimmäistä kertaa mukana ollut nuori näyttelijä kertoo Viihdeuutisille kokemuksen olleen mukava, mutta samalla jännittävä.

– Mukavaa oli, mutta en ole pitkään aikaan jännittänyt niin paljon kuin presidentin kättelemistä. Olen tottunut tekemään asioita roolin kautta, en omana itsenäni, Vauramo paljastaa.

– Toisaalta näyttelijälle on tärkeää kohdata omia pelkojaan ja jännityksiään. Olihan se huikeaa ajatella, että tämäkin kättely näkyy nyt jokaiseen kotiin.

Nuori lahjakkuus ei hyvästä tunnelmasta huolimatta viihtynyt linnassa kovin pitkään.

– Lähinnä tutustuin taloon ja lähdin sitten aika pian jatkoille. Suurin osa vieraista tuntui käyttäytyvän asiallisesti, mutta kyllä siellä jotkut innostuivat boolin kanssa ja olivat lopulta oikein hyvin ottaneita.

Kännisimmät juhlijat eivät Vauramon mukaan olleet nuoria tai ensikertalaisia, vaan pikemminkin linnan juhlien vakiovieraita.

– Humalaisimmat olivat selkeästi aikuisia, linnan juhlien konkareita. Kiinnitin huomiota erääseenkin vanhempaan naishenkilöön, joka tuli melkoisen reteästi tanssilattialta Atrium-saliin. Häntä tuskin päästettiin enää jatkoille, Vauramo naurahtaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat