Samuli Vauramo: Tällaisia ovat Hollywood-tähdet

Kymmenen lahjakkaimman nuoren eurooppalaisen näyttelijän joukkoon valittu Samuli Vauramo kertoo yhteistyöstään Hollywood-tähtien kanssa.

Muun muassa Aku Louhimiehen Käsky-elokuvassa, sekä Dome Karukosken Tyttö sinä olet tähti -leffassa näytellyt Samuli on onnellinen saamastaan kansainvälisestä suitsutuksesta. Mies nimettiin vastikään kymmenen lahjakkaimman nuoren eurooppalaisen näyttelijän Shooting Stars -joukkoon.

– Ihan mielettömän hyvältä tuntuu. Ja se mitä musta sanottiin, oli ihan vau, Samuli hehkuttaa MTV:n Viihdeuutisille.

Tuomaristo luonnehti Samulia muun muassa atleettiseksi, herkäksi ja monipuoliseksi näyttelijäksi.

–Toivotaan että se helpottaa työnsaantia Suomen ulkopuolella. Olenhan jo kaksi juttua päässyt tekemään.

Nuori näyttelijä palasi vastikään ensi vuonna ensi-iltaan tulevan amerikkalaisen Bunraku-elokuvan kuvauksista. Leffan pääosissa nähdään muun muassa Woody Harrelson, Josh Hartnett ja Demi Moore.

– Woody Harrelson on todella rento tyyppi. Hän luuli minua ensin stuntmieheksi, koska tein elokuvassa omat stunttini. Hän ihmetteli sitä, että tein ne itse ja jäi kuvauksissa koko ajan varmistamaan, että olen kunnossa. Tuntui hienolta ja samalla epätodelliselta, että häntä kiinnosti niin hyvinvointini.

– Myös Demi Moore oli oikein mukava, mutta meillä ei ollut yhteisiä kohtauksia. Ylipäätään kaikki olivat todella ystävällisiä ja sainkin paljon vinkkejä uralleni.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat