Samsungin uusi huippupuhelin Galaxy Note8 myyntiin Suomessa

Samsungin uuden huippupuhelimen Galaxy Note8:n ennakkotilausten toimitukset ja myynti ovat alkaneet tänään virallisesti myös Suomessa ja muilla markkinoilla.

Puhelimen hinta Suomessa on 1 029 euroa. Myynnissä on yksi versio, jossa on sisäistä tallennusmuistia 64 gigatavua.

Joiltakin jälleenmyyjiltä, kuten Verkkokauppa.comin Helsingin myymälästä sekä esimerkiksi ainakin joistakin Giganteista, Galaxy Note8:aa löytyy myytäväksi jo heti tänään myös myymälän hyllystä.

Galaxy Note8:n ennakkotilausetuna Euroopassa Samsung tarjosi DeX-telakan, joka mahdollistaa Note8:n liittämisen ulkoiseen näyttöön, näppäimistöön ja hiireen ja käytön tietokoneen keskusyksikön tavoin.

Galaxy Note8 on ensituntuman perusteella ehkäpä paras Android-puhelin mitä toistaiseksi on nähty. Se sisältää suuren 6,3 tuuman Infinity Display -näytön 18,5:9-kuvasuhteella, 2x optisen zoomin tarjoavan 12 megapikselin kaksoiskameran optisella kuvanvakaimella molemmissa kameroissa sekä tietenkin Note-sarjan tunnusmerkin S Pen -kynätuen.

Suomessa Galaxy Note8:n värivaihtoehtoja ovat musta Midnight Black sekä kultainen Maple Gold. Maailmalla tarjolla on myös orkideanharmaa Orchid Gray sekä sininen Deepsea Blue.

Lue myös:

    Uusimmat