Mainos

Vihdoin: Samsungin uuden älykellon myynti alkamassa marraskuussa

Samsung julkisti elo-syyskuun taitteessa IFA-messujen yhteydessä uudet Gear S3 -älykellonsa, joista ei sittemmin ole kovin paljoa kuultu.

Nyt Gear S3 -kellojen myyntiintulosta on kuitenkin saatu uutta tietoa. The Korea Times kertoo Samsungin vahvistaneen sen aloittavan kellonsa toimitukset marraskuun puolivälissä valituissa maissa, kuten kotimaassaan Etelä-Koreassa, Yhdysvalloissa sekä ainakin osassa Eurooppaa. Aiemmin Gear S3 -kelloja povattiin jo lokakuussa Suomeenkin, joten hieman aikataulu näyttää venyneen.

Gear S3 tulee myyntiin kahtena eri mallina: urheilullisempi Frontier ja hienostuneempi Classic.

Gear S3:t toimivat aiempia Samsungin kelloja paremmin omillaan. Niissäon sisäänrakennettu GPS, sykemittari, kaiutin ja mikrofoni sekä 4 gigatavun tallennustila, mikä mahdollistaa esimerkiksi puheluihin vastaamisen ja sen, että omaa musiikkia voi tallentaa suoraan kelloon. Lisäksi mukana on Bluetooth Low Energy -tuki, jopa 4 — 5 päivän akkukesto ja Glove Mode -tila, joka mahdollistaa kellon käytön käsineillä kylmän tullen.

Muista älykellojen näytöistä poiketen Gear S3:ssa on Always On Display (AOD) Super AMOLED -näyttö. AOD tarkoittaa, että kellotaulu voidaan näyttää ruudulla aina täysin pimeän lepotilan sijasta. Gear S3:ssa on pyöreä kellotaulu ja sitä voi ohjata kosketuksella tai pyörivällä kellonkehällä. Nyt myös soittoihin ja ilmoituksiin voi vastata helposti koskematta kellotauluun.

Samsung Gear S3:n suositushinta on 399 euroa (Frontier ja Classic).

Frontier-versio Gear S3:sta tukisi myös suoraan itsenäisesti mobiiliverkkoyhteyksiä sen sisältämällä kiinteällä eSIMillä, mutta ainakaan toistaiseksi suomalaisoperaattorit eivät ole kertoneet tämän tuesta.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.