Sami Sykkö ja Ansku Bergström altavastaajan asemasta huipulle – tunnelma näkyy myös kulisseissa: "Selkeästi tänne on tullut kisameininki"

15:36
Tähtiparien tunnelmia TTK-lähetyksen jälkeen!

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa menestyneet Sami Sykkö ja Ansku Bergström yllättyivät tuomaripisteistä.

Sunnuntain Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman lähetyksessä nähtiin jymy-yllätys, kun tuomarit antoivat muotiasiantuntija Sami Sykölle ja tanssinopettaja Ansku Bergströmille täydet kymppirivit.

Pari esitti ohjelmassa Harry Potter -elokuvien inspiroimana upean wienervalssin. Kappaleeksi heille valikoitui John Williamsin Hedwig’s Theme, joka on tuttu Harry Potter -elokuvista. Sykkö oli kuin ilmetty Potter suurine silmälaseineen.

– Olemme tottuneet olemaan siellä ihan peräpäässä pienillä pisteillä. Muttenkin on mennyt vähän vuoristorataa. Tällä viikolla harjoitukset menivät kyllä hyvin. Keskiviikkona pystyttiin tekemään jo läpimeno musiikkiin. Tämä on ollut ihanin viikko koko kisassa, koska tätä on ollut niin kiva tehdä, Sykkö kertoo videolla.

Bergström kertoo, että kisa tähtiparien välillä on koventunut. Yhteishenki parien välillä on hyvää ja kannustavaa kilpailuasetelmasta huolimatta.

–  Huomasin tänä aamuna, kun meillä oli treenit. Olimme täällä joskus 11 aikaan. Pari tuli treenaamaan tähän lattialle, vaikka oli ”meidän vuoro”, niin heti kun oli vähän tilaa, niin parit treenaavat. Eli selkeästi tänne on tullut kisameininki. Nyt kisa kovenee, Bergström kommentoi.

Videolla Sykkö kertoo lisäksi, miten Harry Potter -rooli on lähellä hänen arkeaan.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19.30 alkaen

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja