Sami Kuronen täyttää 46 vuotta – paljastaa faktoja keski-ikäisyydestä: "Vähempikin riittää..."

Suosittu radiojuontaja täyttää 46 vuotta. Happy Hourit täydessä baarissa ovat muuttuneet hänen kohdallaan koti-illoiksi ystävien kesken.

Televisiosta ja radiosta tuttu Sami Kuronen täyttää tänään 21. tammikuuta 46 vuotta. 

Suosikkijuontaja kertoo tuoreessa Instagram-päivityksessään siitä, minkälaista elämä on nykyään "keski-ikäisenä".

– Olen tänään lähempänä viittä- kuin neljääkymppiä. Koen olevani vähintään kohtalaisessa fyysisessä iskussa, arki rullaa hienosti ja ympärilläni on upeita ihmisiä! Monet asiat ovat silti toisin kuin nuorempana, Kuronen aloittaa päivityksensä. 

Muutama fakta

Kuronen on listannut päivitykseensä muutamia faktoja keski-ikäisyydestä, jotka pitävät hänen kohdallaan paikkansa. 

– Näet vaivoin lukea ravintolassa ruokalistaa, vaikka laittaisit lasit silmille. Et myöskään kuule tarjoilijan suosituksia. Sinusta tuntuu, että kaikki mumisevat. Vetäessäsi sukkia jalkaan ja ylipäätään kumartuessa ähkit kummallisen paljon. Suurennat oletusfonttikokoa tietokoneella.
Viinin juominen kotona ystävien kanssa houkuttelee enemmän kuin happy hour täydessä baarissa.

– Alat kuulostaa samalta ja käyttäytyä samalla tavalla kuin vanhempasi. Et enää välitä niin paljon siitä, mitä muut sinusta ajattelevat, vaan viihdyt omissa nahoissasi.

 – Et tajua yhtään, mistä "nuoret ihmiset" puhuvat. Olet nähnyt Dingon livenä bändin kulta-aikoina. Vähempikin riittää...

Kuronen erosi alkuvvuodesta Miss Suomi Michaela Söderholmista. Heidän sanojensa mukaan eroon ei liittynyt draamaa. Ex-pariskunta vaikuttaa olevan hyvissä väleissä, sillä Kuronen julkaisi Instagram Storiesiin viime viikonloppuna videopäivityksen, jossa onnittelee Söderholmia. 

– Kakkua päivänsankarille, Kuronen kirjoitti videoon. 

Lue myös:

    Uusimmat