Sami Hedbergin johtama Konttori saa jatkoa – "Vaikea uskoa, että edes Sipilä pystyisi samaan"

Suomalainen versio suositusta Konttori-sarjasta jatkuu.

Brittiläisen kulttisarjan suomalaisversion kolmannen kauden kuvaukset alkavat tänään maanantaina 27.8. ja sarja tulee katsottavaksi Elisa Viihteeseen alkuvuonna 2019.

Kolmannella kaudella YT-neuvottelut ovat päättyneet, Keuruun ja Riihimäen konttorit ovat yhdistyneet. Pentti Markkanen on yhä Konttorin pomo. Häntä näyttelee edelleen Sami Hedberg ja sarjan muissa merkittävissä rooleissa jatkavat aiemmilta kausilta tutut kasvot Pyry Äikää, Linda Wiklund, Antti Tuomas Heikkinen, Ushma Karnani, Lotta Lindroos, Mazdak Nassir ja Kaisla Puura.

– Uusi kausi on aiempaa ajankohtaisempi: Markkanen joutuu tekemään omia ratkaisujaan myös muun muassa pakolaisten palautuksiin. Vaikea uskoa, että edes Sipilä pystyisi samaan, tuottaja Sasu Norhomaa kuvailee tulevaa kautta tiedotteessa.

Konttorin kolmannen tuotantokauden ohjaa Markus Lehmusruusu yhdessä Paula Korvan kanssa ja sen pääkäsikirjoittajana toimii Mike Pohjola. Kolmannen tuotantokauden tuottaa Sasu Norhomaa. Sarjan tuottavat yhteistyössä Solar Republic, Elisa Viihde sekä BBC Worldwide.

Konttori on alun perin BBC:llä nähty komediasarja, jonka loi koomikko Ricky Gervais. Sarjasta on tehty useita versioita, joista menestynein on Yhdysvalloissa yhdeksän kauden ajan pyörinyt Steve Carellin tähdittämä versio. Sarjaa on versioitu myös Ruotsissa ja Saksassa.

Lue myös:

    Uusimmat