Salvia-sitruunalihapullat

  • 2 viipaletta vaaleaa leipää
  • 0,5 dl maitoa
  • 500 g vasikanjauhelihaa
  • tuoretta salviaa hienonnettuna
  • 1 tl fenkolia murskattuna
  • 1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
  • 1 sitruunan raastetu kuori
  • 2 aurinkokuivattua tomaattia hienonnettuna
  • 60 g parmesaaniraastetta
  • 1 muna
  • suolaa, mustapippuria
  • oliiviöljyä

Laita leipä isoon kulhoon yhdessä maidon kanssa. Anna liota, kunnes leipä on pehmennyt. Lisää liha, salvia, fenkoli, valkosipuli, sitruunankuori, tomaatit, parmesaani, muna vatkattuna, suola ja pippuri. Vaivaa hyvin käsin ja muotoile pieniksi lihapulliksi.

Kuumenna paistinpannussa öljyä ja paista 5-6 lihapullan erissä noin 5 min, kunnes pullat ovat ruskeita joka puolelta. Anna valua hetken talouspaperin päällä.

Lue myös:

    Uusimmat