Salosta hukkuneena löytyneen miehen liikkeistä kaivataan lisätietoja – poliisin mukaan joku on nähnyt veteen joutumisen

Poliisi kertoo, että Salosta hukkuneena löytyneen miehen henkilöllisyys on selvinnyt. Mies on joutunut veden varaan poliisin tietojen mukaan myöhään torstaina noin kello 23.30, tai pian sen jälkeen.

Poliisi kaipaa edelleen tietoja Inkerinkadun, Siltavoudinkadun ja Meritalonkadun alueella, joen varressa kulkevalla jalkakäytävällä liikkuneilta ihmisiltä mahdollisista äänistä ja muista havainnoista.   

Tutkinnassa on tullut esiin tieto, että Rikala-ravintolan lähellä Asemakadun ja Martinkadun välissä joen varressa, on oletettuna tapahtuma-aikana istunut henkilö, joka olisi todennäköisesti nähnyt veteen joutumisen.

Poliisi sai ilmoituksen Rummunlyöjänkadun ja Meritalonkadun läheltä rantavedestä löytyneestä hukkuneesta perjantaina kello 12.41. Miehen oli huomannut ohikulkija.

Poliisin mukaan hukkunut on noin 40-50 -vuotias normaalivartaloinen, kalju ja hänellä oli yllään farkut, maastokuvioinen Adidas -merkkinen t-paita ja tumma huppari.

Poliisi pyytää tätä henkilöä ja muitakin havaintoja tehneitä ihmisiä ottamaan yhteyttä poliisiin puhelimitse numeroon 050-456 2105 tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi.

Lue myös:

    Uusimmat