Salma Hayek kärsi itsetuntoa raastavista iho-ongelmista: Opetan tyttärelleni, mitä kauneus on

46-vuotias näyttelijätär Salma Hayek on upea ilmestys hehkuvine ihoineen ja kauniine piirteineen. Kuitenkin kuvankaunis Hayek kärsi nuorempana erittäin pahasta iho-ongelmasta, joka vaikutti hälyttävästi hänen itsetuntoonsa. Ihonsa kanssa kamppailun käynyt näyttelijätär kertoo, miten hän kannustaa tytärtään arvostamaan omaa kauneuttaan.

Meksikolainen tähti Salma Hayek, 46, on upea ilmestys: kameroille alituiseen poseeraavalla ja valkokankailla seikkailevalla naisella on tätä nykyä kadehdittavan kaunis ja tasainen iho, mutta parikymppisenä Hayek kärsi erittäin irvokkaasta ja yleisestä ihosairaudesta: aknesta.

– Akneni oli niin paha, että vaivuin erittäin vakavaan masennukseen, Hayek muistelee.

– En pystynyt astumaan ulos asunnostani. Herätessäni aamulla makasin vain sängyssä ja koskettelin kasvojani ennen kuin nousin ylös, jotta olisin valmis katsomaan itseäni peilistä.

Hayek onneksi toipui masennuksesta sekä karisti kannoiltaan huonon itsetuntonsa: tähti opetteli meditoimaan sekä samalla rentoutumaan.

Latinalaisamerikkalainen nainen kertookin ihonsa olevan tätäkin nykyä erittäin herkkä: tähti paljastaa olevansa erittäin uskollinen samoille, tietyille ihonhoitotuotteille vuodesta toiseen.

– Käytän säännöllisesti kuorintavoidetta, joka tekee ihosta pehmeän ja kirkkaan, Hayek kertoo.

Äidin kultaiset neuvot

Salma Hayek on neljävuotiaan Valentinan ylpeä äiti. Kuitenkin tytär on alkanut viime aikoina kyseenalaistamaan omaa olemistaan ja ulkonäköään.

– Tyttäreni saattoi marssia peilin eteen ja sanoa, ettei hän tunne itseään tänään kauniiksi, Haeyk kertoo.

Tähti ei kuitenkaan vaipunut epätoivoon, vaan keksi oivan keinon vastata tyttärelleen.

– Sanoin hänelle: "Sinun täytyy lopettaa sanomasta noin, koska Kauneus tulee erittäin surulliseksi. Jos Kauneus ei tunne oloaan rakastetuksi ja arvostetuksi, joku päivä hän vielä lähtee pois. Sinun täytyy pyytää anteeksi omalta Kauneudeltasi sitä, että olit töykeä häntä kohtaan", Hayek kuvailee.

– Ajatus siitä, että kauneus on joku, joka asuu sisälläsi ja joka yrittää aina tehdä parhaansa, oli mielekäs. On tehtävä kaikkensa, että hän – kauneus – tuntee olonsa hyväksi.

Lue myös:


AVA

Lähde: Sheknows.com

Kuvat: GettyImages

Lue myös:

    Uusimmat