Mainos
Salatut elämät

Salkkareiden viikon jaksot ennakkoon

Katso lisää

Salkkarit-tähti Sannamaija Pekkarinen muistaa Annika-hahmon kuoleman vieläkin kirkkaana: "Se oli kauhea juttu"

4:28

Entinen Salatut elämät -tähti Sannamaija Pekkarinen muistaa Annika-hahmon kuoleman hyvin.

Sannamaija Pekkarinen tuli Salatut elämät -sarjaan mukaan vuonna 2004. Hän oli keskeisessä roolissa, kun sarjassa nähtiin yksi dramaattisimpia kohtauksia: Annikan kuolema. Annika oli sarjassa Helin sisko, ja kuolema sai myös näyttelijän mietteliääksi.

– Se oli kyllä kauhea juttu. Muistan, kun kuvattiin sitä, ne olivat rankkoja päiviä ne kuvauspäivät, Pekkarinen muistelee MTV Uutisten haastattelussa.

Kohtausten tekemisestä ei tehnyt haastavaa ainoastaan rankka aihe, vaan myös rakkaan työtoverin poistuminen sarjasta.

– Siihen liittyi tietysti se, että Emmi (Parviainen) lopettaa. Rakas ystävä ja työkaveri, jonka kanssa olin jakanut pukkarin ja josta oli tullut minulle ihan sisko, lähtee pois, Pekkarinen kertoo kohtauksen kuvaamisesta.

Lisäksi Pekkarinen pohti katsojia järkyttänyttä kohtausta oman elämänsä kautta. Hänellä on itsellään niin ikään pikkusisko.

– Mietin sitä hyvin paljon sitä kautta, kun minulla on pikkusisko, että jos hänelle kävisi joskus jotain ja hän kuolisi. Siinä prosessoi montaa eri asiaa, Pekkarinen paljastaa.

Pekkarinen nähdään jälleen Heli Sievisen roolissa uudella Pihlajasatu-kaudella. Pihlajasatu sijoittuu vaihtoehtoiseen todellisuuteen, jossa Salkkarit-hahmoilla on ollut erilaiset kohtalot. Tämän kesän Pihlajasadussa on Helin lisäksi mukana lukuisia tuttuja hahmoja, kuten Miia, Lasse, Katri ja Aleksi.

Pihlajasadun 10-osainen toinen tuotantokausi alkaa maanantaina 24. kesäkuuta MTV3-kanavalla, mtv-palvelussa ja C Moressa. 

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja