Salkkarit-tähti Hanna Kinnunen iloitsee ruutulapsensa Roopen kanssa luomastaan yhteydestä: "Tämän kevään suurin saavutukseni"

Mikä söpöläinen! Tällaisia ovat Salkkareissa Sallan vauvaa esittävän Roopen työpäivät 2:10
Mikä söpöläinen! Tällaisia ovat Salkkareissa Sallan vauvaa esittävän Roopen työpäivät

Hanna Kinnunen ja Roope ovat näytelleet yhdessä aina siitä saakka, kun Roope oli kuuden viikon ikäinen.

Salattujen elämien kevätkausi lähenee loppuaan, ja sarjan tähdet kirmaavat näillä näppäimillä kesälaitumille. Salkkareissa Sallaa esittävä näyttelijä  Hanna Kinnunen jakoi Instagram-tililleen kuvasarjan, jonka yhteydessä hän kertoo sarjan kevätkauden "suurimmasta saavutuksestaan", eli ruutulapsensa Roopen kanssa löytämästään yhteydestä.

Valloittava Roope esittää Salkkareissa Sallan ja Karin lasta Tukkua. Kinnusen postauksen toisessa ja kolmannessa kuvassa hän ja Roope hassuttelevat yhdessä.

Salkkareiden kevätkausi lähenee loppuaan. Minun tämän kevään suurin saavutus siinä työssä näkyy kakkoskuvassa. Ihanin ja suloisin vastanäyttelijäni Roope antoi minulle halauksen ja siihen päälle vielä lentosuukon meidän kevään viimeisen yhteisen kuvauspäivän lopuksi. Sydän suli täysin, Kinnunen kirjoittaa julkaisussaan.

– Hän on hurmuri ja ilopilleri, joka ei kuitenkaan ole montaa kertaa suostunut esimerkiksi syliin. Siksi tämä halaus tuntui suurelta luottamuslauseelta yhteistyössämme, hän jatkaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Roope aloitti "työt" Salkkareissa ollessaan vasta kuuden viikon ikäinen. Roopen äiti Marleena kertoi viime vuonna MTV Uutisille, ettei pieni taida vielä ymmärtää olevansa Salkkarit-tähti, mutta työkaverit olivat kyllä ehtineet jo tulla hänelle tutuiksi.

– Roope tulee tv-äitinsä Hannan ja tv-isänsä Tommin kanssa tosi kivasti toimeen, ja toki kaikkien muidenkin kanssa. Hän on kauhean utelias ja kiinnostunut kasvoista ja ihmisistä. Oikeastaan aina menee tosi kivasti, Marleena-äiti kertoi.

Salatut elämät ma-to MTV3-kanavalla klo 19:30 ja MTV Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat