Salkkarit-Sallan ruutuvauva Roope, 8 kk, aloitti sarjassa vain kuuden viikon ikäisenä – vanhemmille oli tulla kiire pienokaisen nimeämisessä

Mikä söpöläinen! Tällaisia ovat Salkkareissa Sallan vauvaa esittävän Roopen työpäivät 2:10
Mikä söpöläinen! Tällaisia ovat Salkkareissa Sallan vauvaa esittävän Roopen työpäivät

Salatuissa elämissä Salla Mattilan vauvaa esittää valloittava Roope, kahdeksan kuukautta.

Salatut elämät -sarjaan saapui kevätkaudella uusi pienokainen, kun Salla Mattilan vauva syntyi. Sallan vauvaa esittää kahdeksan kuukauden ikäinen Roope, joka aloitti "työt" sarjassa ollessaan vasta kuuden viikon ikäinen.

Roopen äiti Marleena kertoo MTV Uutisille, ettei pieni taida vielä ymmärtää olevansa Salkkarit-tähti, mutta työkaverit ovat kyllä ehtineet jo tulla hänelle tutuiksi.

– Roope tulee tv-äitinsä Hannan ja tv-isänsä Tommin kanssa tosi kivasti toimeen, ja toki kaikkien muidenkin kanssa. Hän on kauhean utelias ja kiinnostunut kasvoista ja ihmisistä. Oikeastaan aina menee tosi kivasti, Marleena sanoo. 

Marleena-äidin mukaan Roope saattaa toisinaan olla ihmeissään kameroista, valoista ja väenpaljoudesta, joita kuvauksissa tuppaa olemaan, mutta siitä huolimatta pieni viihtyy kameran edessä hyvin. Kohtaukset on saatu usein miltei kerralla purkkiin. 

Päivän etukäteen rytmittäminen ja aikatauluttaminen ovat Marleenan mukaan tärkeitä Roopen työn näkökulmasta katsottaessa. Pienen olisi esimerkiksi tärkeää saada nukuttua ennen studiolle lähtemistä.

– Etenkin ihan pikkuvauvana, kun hän viihtyi ehkä tunnin hereillä päikkäreiden välissä, niin kyllä siinä sai aika paljon miettiä, missä kohtaa lähdetään ajamaan studiolle ja milloin syötetään. Ja sitten vain toivoimme parasta, että menee hyvin, koska eihän näistä oikeasti tiedä, Marleena nauraa.

Kuten muillekin Salkkareissa näytelleille vauvoille, myös Roopelle piti hankkia pian syntymän jälkeen verokortti. Marleena paljastaa, että vanhemmille tuli pieni kiire päättää vauvalle nimi, jotta tälle saatiin hankittua verokortti ja avattua tili.

– Hän on tienannut alusta pitäen, ja palkkiot menevät omalle tilille. 

Roopella on kaksi vanhempaa sisarusta. Marleena-äiti kertoo, että sisarukset ovat seuranneet veljensä tv-uraa innoissaan, mutta myös hieman kateellisina. Päällisin puolin nämä ovat kuitenkin ylpeitä pikkuveljestään.

Yllä olevalla videolla Marleena kertoo, millaisia Roopen työpäivät Salkkareissa yleensä ovat!

Kari opettaa lapselleen työkalujen käyttöä 1:25
Katso myös herttainen Salkkarit-kohtaus: Kari opettaa vauvalle työkalujen käyttöä

Salatut elämät arkisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. Jaksot katsottavissa viikkoa ennen C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat