Salkkarit-tähti avautuu julkisuuden varjopuolista: "On aika vaikeaa erottaa, ketkä ovat aidosti kiinnostuneita sinusta"

8:53
Jasmin Voutilainen kertoo MTV Uutisten haastattelussa julkisuuden varjopuolista.

Salatut elämät -tähti Jasmin Voutilainen on kohdannut muutaman vuoden aikana julkisuuden useat erilaiset puolet.

Näyttelijä Jasmin Voutilainen on nähty Salatut elämät -sarjassa Aino Kaukovaarana elokuusta 2018 lähtien. Tätä ennen Voutilainen nähtiin roolissaan vuonna 2014 ensi-iltansa saaneessa, Salatut elämät-sarjaan perustuvassa Nightmare 2  Painajainen jatkuu elokuvassa sekä vuoden 2015 spin-off-sarjassa Satula

Runkosarjassa Voutilainen on nyt näytellyt reilun vuoden ja nainen kertoo nauttineensa joka hetkestä. Näyttelijä kertoo olevansa kiitollinen saadessaan tehdä päivittäin unelmiensa työtä, upeiden ihmisten kanssa. 

Aino Kaukovaara on monella tapaa kompleksinen hahmo, jonka edesottamuksista myös Voutilainen itse on saanut palautetta. 

– Varsinkin siinä yhdessä vaiheessa, kun hän vähän vikitteli siskopuolensa miesystävää ja tämmöisiä juttuja, niin ehkä siitä on tullut jonkun verran negatiivista ja hän ei ole ollut mikään maailman pidetyin hahmo. 

Voutilainen saa paljon palautetta työstään sosiaalisen median kautta, mutta harvoin kukaan lähestyy häntä kasvotusten. Näyttelijä huomaa kuitenkin supinan ja osoittelun, jota hän saa osakseen esimerkiksi liikkuessaan kaupungilla. 

– Ei kukaan tule mitään sanomaan päin naamaa tai juttelemaan. Mutta ei se kyllä mua haittaisi, vaikka tulisi, se on mielestäni aina kivempaa, jos tulee sanomaan, että hei mä tiedän sut tai jotain vastaavaa. 

Kerran Voutilainen kohtasi hellyttävän fanin, joka oli huomannut naisen olevan kampaajalla ja jäi odottamaan sen ulkopuolelle, jotta saisi tavata näyttelijän. Lopulta fani rohkaistui ja tuli pyytämään yhteiskuvaa Voutilaisen kanssa. 

– Hän oli todella liikuttunut siitä kohtaamisesta. Kyllä itsekin muistaa, miten nuorempana on fanittanut jotakuta, niin on hassua, miten itse voi olla jollekin toiselle idoli tai esikuva. Se on iso tehtävä, mutta se on mielestäni tosi kivaa. 

Kasvaneella julkisuudella on ollut myös Voutilaisen mukaan omat varjopuolensa. Naista eivät muiden mielipiteet paljon hetkauta, mutta asioiden vääristely ja valheiden levittäminen tuntuu hänestä erityisen ikävältä. 

Lisäksi Voutilaisen mukaan oikeita ystäviä on myös vaikeampaa löytää kuin ennen. 

– Ei ole helppoa solmia mitään uusia ystävyyssuhteita, koska on aika vaikeaa erottaa ketkä ovat aidosti kiinnostuneita sinusta ja ketkä vain siitä, mitä teet tai kuinka monta seuraajaa sinulla on, näyttelijä pohtii. 

Salatut elämät palaa ruutuun 6.1.2020 kello 19.30! 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja