Salkkarit-tähdet muistelivat mieleenpainuneita joulujaan: "Aina se pappa lähti naapurin Anitan autoa korjaamaan juuri silloin..."

Näin Salkkarit-tähdet vastaavat jouluaiheisiin pikakysymyksiin:"Kuola rupesi valumaan" 2:25
Näin Salkkarit-tähdet vastaavat jouluaiheisiin pikakysymyksiin: "Kuola rupesi valumaan"

Salkkarit-tähdet Maarit Poussa, Vivi Wahlström ja Monika Lindeman heittäytyivät joulutunnelmaan MTV Uutisten haastattelussa.

Salatut elämät jää tällä viikolla joulutauolle, jonka myötä myös sarjan näyttelijätähdet ovat vaihtaneet hetkeksi vapaalle.

Ennen lomille lähtöä Salkkarit-tähdet Maarit Poussa, Vivi Wahlström ja Monika Lindeman kertoivat MTV Uutisille, miten kukin heistä viettää tahoillaan tänä vuonna joulua.

Poussa kertoi joulunsa taittuvan tänä vuonna kotona lasten ja koiran kanssa. Hänen jouluunsa kuuluu aina myös ystävien tapaaminen, eikä tämä vuosi ole asian suhteen poikkeus.

Myös Wahlströmin joulu kuluu rauhallisesti kotona perheen kesken. Tammikuussa hän puolestaan aikoo mahdollisuuksien mukaan suunnata ulkomaille.

Lindeman sen sijaan kertoi suuntaavansa perheineen joulunviettoon Floridaan.

– Se on monivuotinen traditio, että lähdemme ulkomaille reissaamaan. Joulu on oikeastaan ainut aika, milloin näin perheyrittäjänä on mahdollista pitää pidempi tauko, hän sanoi.

Harmitus papan poissaolosta ja joulukuusen sammuneet valot

Lindeman kertoi uskoneensa lapsena melko pitkään joulupukkiin. Hän muisteli olleensa lapsena aina jouluisin harmissaan siitä, että hänen pappansa missasi vuosi toisensa jälkeen joulupukin vierailun.

– Aina se pappa lähti naapurin Anitan autoa korjaamaan juuri silloin, kun joulupukki oli tulossa kylään. Muistan, että se harmitti minua hirveästi, ja sitten kun pappa vihdoin pääsi autonkorjausreissulta takaisin, niin kerroin hänelle kaiken, hän sanoi.

Poussan mieleen on puolestaan jäänyt eräs nuoruuden joulu, kun hänen äitinsä oli hankkinut lomapaikan ja järjestänyt sinne suurella vaivalla joulupidot Poussalle ja tämän veljelle. Poussa kertoi, etteivät hän ja hänen veljensä osanneet täysin arvostaa äitinsä vaivannäköä, joka välittyi myös äidille.

– Äidiltä meni hermot varmaan siinä vaiheessa, kun veljeni rupesi soittamaan rumpuja siinä. [Äiti] sanoi, että nyt sammuu kyllä joulukuusesta valot, Poussa kertoi.

– Siitä tuli semmoinen kielikuva perheessämme, että jos menee oikein synkäksi, niin sammuu joulukuusesta valot. Terveisiä äidille, siitä tuli ihana joulu silti, hän jatkoi.

Salatut elämät arkisin klo 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla! Jaksot katsottavissa viikkoa ennen C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat