Mainos

Salkkarit-kaunotar poseeraa tuoreessa kuvassa Heikki Silvennoisen kyydissä: "Up in the ass of…"

Viime vuonna Salatut elämät -sarjasta poistunut Oona Kare nähdään hieman kevyemmässä roolissa. Kare näyttelee Kummeli-ryhmän uudessa sarjassa.

Katso yllä videolta, mitä Oona Kare puhui uransa rankimmasta kohtauksesta vuonna 2015.

Salatut elämät -sarjassa Marianna Kurkea vuoteen 2017 asti näytellyt Oona Kare, 28, opiskelee parhaillaan näyttelemistä Tanskan pääkaupunki Kööpenhaminassa.

Kare nähdään tänä kesänä myös Kummeli-ryhmän uudessa draamakomediasarjassa Kontio & Parmas. Hän julkaisi kesäkuun alkupuolella Instagram-tilillään kuvan sarjan kuvauksista Valkeakoskelta.

– Up in the ass of... Eiku Miss Venezuela vai Miss Kerava? Caracas vai Valkeakoski? Kare arvuuttelee kuvan yhteydessä.

Oona Karella on Kummeli-historiaa. Hän kirjoitti asiasta taannoin blogissaan.

– Kummeli on myös sketsiohjelma, jota olen katsonut pienestä pitäen. Vuonna 1991 taisi tulla ekat jaksot telkkarista ja meikä putkahti esiin vuotta ennen, eli oikein sopiva ajankohta. Kummeleista inspiroituneina kuvasimme äidin videokameran täyteen sketsejä kavereiden kanssa, joille naurettiin niin että pissat tuli housuun, Kare kirjoittaa.

– Myöhemmin päätin tehdä pääsykoetilanteessa Kummelin Portsari-sketsin. "Kissaski häpee sua!" Eipä tämä likka silloin voinut arvata, että jonain päivänä saisi mahdollisuuden näytellä näiden koomikoiden kanssa samassa produktiossa.

Kare mainitsee nimeltä Heikki Silvennoisen, Timo Kahilaisen, Heikki Vihisen ja Heikki Helan.

– Oltiinhan me tunnettu jo 28 vuotta, tai, noh, minä olin tuntenut Kummelin ja sen miten he vaikuttivat minussa. Jotkut asiat eivät koskaan muutu ja yksi asia on se, että nauraminen on vaan parasta.

Oona Kare toteutti viime vuonna suuren unelmansa ja pääsi opiskelemaan Kööpenhaminaan näyttelijöiden huippukouluun.

– Samat fiilikset ysärinä kun nyt. Pääsin kouluun, Kare kirjoitti kesäkuussa 2017 julkaisemansa lapsuuskuvan yhteydessä.

Kööpenhaminassa sijaisteva, näyttelijöiden keskuudessa arvostettu koulu kestää kolme vuotta. Se valmistaa näyttelijät kansainväliseen uraan. 

Neljän vuoden ajan Mariannaa näytellyt Oona Kare poistui Salatuista elämistä hahmonsa mukana keväällä 2017.

– Olen työstänyt neljä vuotta Mariannan roolia, joten välillä on mukava tehdä jotakin muutakin. Olen kiitollinen roolista, mutta valmis lähtemään kohti uusi haasteita. Jatkan teatterin tekemistä sekä näyttelemistä. Sitä ei saa pois minusta, Kare sanoi MTV:n haastattelussa.

Salatut elämät on kesätauolla ja palaa ruutuun uusin jaksoin syksyllä. Salkkarien spin-off-sarja Pihlajasatu nyt MTV Katsomossa!

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.