Salkkarit-kaunotar otti itsestään selfien salilla – kuva paljastaa, kuinka paljon tähti on treenannut

Salkkarit-tähti Kerttu Rissanen edustaa tuoreessa Instagram-kuvassaan treenivaatteissa.

Salatut elämät -sarjasta tuttu näyttelijä Kerttu Rissanen on intohimoinen liikkuja – ja tämän todistaa myös hänen tuore selfiensä Instagramissa. Kaunotar poseeraa otoksessa treenivaatteissa, jotka paljastavat hänen olevan huippukunnossa. 

Tuoreessa kuvassaan Rissasella on yllään treenitoppi ja -trikoot. Vaatteet paljastavat hänen timmin vatsansa sekä lihaksikkaat käsivarret.

Ryhmäliikuntaa näyttelijäntöiden ohella ohjaava kaunotar on jakanut sosiaalisessa mediassa aktiivisesti päivityksiä koskien uutta aluevaltaustaan. Rissanen kertoo tuoreimmassa päivityksessään, että vähitellen uusi työ alkaakin jo sujumaan.

– Uus viikko, uudet koreografiatkin alkaa jo sujuu! Tää ohjaaminen on kyl hauska työ, tapaa erilaisia ihmisiä, saa ehkä motivoitua jotakuta ja nähdä miten ihmiset ylittää itsensä! Paljon on kehittymistä ja opittavaa edessä ja siks jokaisen asiakkaan palaute on mulle tärkeetä! Rissanen kirjoittaa.

Työn ja rakkaan harrastuksen lisäksi liikunta on muodostunut Rissaselle keinoksi purkaa tunteita.

– Liikunta myös hyvä keino purkaa omia tunteitaan ja sen tunnin ajaks voi ehkä irrottautua arjen hektisyydestä. Tällaisia mietteitä tiistai-iltaan. Energiaa ja iloa kaikkien viikkoon! Rissanen kannustaa.

Lue myös:

    Uusimmat