Salkkarifanit järkyttyivät kohujaksosta

Eilen illalla nähty MTV3:n Salattujen Elämien jakso on järkyttänyt katsojia. Jaksossa nähdään, kuinka yksi sarjan vakiokasvoista, Jarmo Kosken näyttelemä Seppo Taalasmaa, päättää päivänsä hirttoköyteen.

MTV3:n katsojapalautteeseen on tullut muutamia soittoja ihmisiltä, jotka ovat järkyttyneet hirttämisen näyttämisestä televisiossa. Kuohuntaa on jälleen herättänyt varsinkin se, että kohujakso esitettiin lasten katseluaikaan.

Katsojapalautteeseen soittaneita oli myös surettanut kyseinen jakso ja toisaalta kiinnostanut jakson katsojaluvut.

Fanit: Ei Seppo kuole!

Fanien mielestä ei kuitenkaan ole päivänselvää, että Sepon elämä päättyi eilen.

– Olen sataprosenttisen varma, että Seppo epäonnistui yrityksessään. Ismo ja Helena kerkeävät pelastaa hänet. Jarmohan oli verkkovieraana ja sanoi lähtevänsä töihin. Miksi hän menisi töihin esittämään Seppoa, jos Seppo olisi kuollut? mietitään Salattujen Elämien blogikeskustelussa.

Tosifanit yrittävät kuitenkin surunsa keskeltä ymmärtää näyttelijän ratkaisua.

– Jos Seppo kuolee, on se surullista, ja muakin surettaa, että sarjasta häipyy kaikki alkuperäiset. Mutta hei, maailma muuttuu, niin myös Salkkarit!

– On myös ymmärrettävä, että jos Seppo nyt jättää sarjan, se on todennäköisesti Jarmon päätös ollut. Yrittäkää ymmärtää, edes joskus, hän varmasti haluaa elämäänsä muutoksen!

– Jos ette katso enää sarjaa, jos Seppo jättää sen, todistaa vain, ettette ole todellisia faneja.

Salattujen Elämien eilistä kohujaksoa seurasi vajaat 800 000 katsojaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat