Mainos
Salatut elämät

Koko kesä Salkkareiden nettisarjoja

KATSO ILMAISEKSI MTV-PALVELUSSA

Salkkareiden uuden nettisarjan nuoret tähdet paljastavat: "Kun vanhemmat lähtevät kotoa, laitetaan bileet pystyyn"

1:34

Käty on Salattujen elämien uusi spin off -sarja, jonka pääosassa ovat runkosarjan nuoret hahmot.

Käty on nuorison käyttämä koodisana termille ”kämppä tyhjänä”. Se on myös Salkkareiden uuden nettisarjan nimi.

Siinä Salkkareista tutut hahmot Severi, Benjamin, Nella ja Viola järjestävät kaaokseksi muuttuvat kotibileet. Bileissä tutustutaan alkoholin maailmaan, käyttäydytään hullusti ja tehdään muita nuorisolle tyypillisiä juttuja.

Pääosanäyttelijät Roope Puhakka, Aaron Bojang, Vivi Wahlström, sekä Sonja Kasurinen ovat innoissaan uutuussarjasta.

– Kun vanhemmat lähtevät kotoa, laitetaan bileet pystyyn. Siellä sattuu kaikenlaista, ja draamaa on luvassa. Nella muun muassa tapaa mielenkiintoisen henkilön, Nellaa näyttelevä Sonja Kasurinen kuvailee.

– Ihmettelen, jos sarjasta ei tykätä. Tarina on niin hauska ja toivottavasti se myös näkyy, Severin roolia näyttelevä Roope Puhakka kertoo.

Vaikka hahmot ovat tuttuja katsojille, on heidän välisiään suhteita muutettu hieman runkosarjaan verrattuna. Näyttelijöiden mielestä Kätyssä mennään Salkkareita rennommalla otteella.

– Nettisarjassa on enemmän vapauksia, ja tässä käytetään rivompaa kieltä. Sarjassa näytetään myös enemmän juttuja, mitä ei näytettäisi runkosarjassa, Benjaminia näyttelevä Bojang kertoo.

– Parasta sarjassa on se, että Viola ja Nella ovat tässä kavereita. Heillä ei ole mitään riitoja. Olen päässyt siis näyttelemään Nellan kaveria, Viola-hahmoa näyttelevä Wahlström paljastaa.

Uutuussarjassa Severi joutuu ikävään tilanteeseen alkoholin kanssa. Vaikean kohtauksen näyttelemiseen haettiin apua muilta.

– Severi vetää aikamoiset kännit. Humalaisen näytteleminen oli ihan uusi kokemus minulle. Kyselin apuja muilta näyttelijöiltä ja ohjaajilta. Seikkailin myös netissä, 16-vuotias näyttelijä kertoo.

Ennen Kätyn julkaisua faneja hemmotellaan sosiaalisessa mediassa keskiviikkona 23.5. kello 17.30 alkaen, jolloin sarjan nuoret näyttelijät viettävät suorassa lähetyksessä kick off -iltaa.

Livelähetyksiä voi seurata Salattujen elämien Facebookissa (17.30–18.00), Instagramissa (18.00–18.45) ja YouTubessa (18.45–19.30). 
​​​​​​​

​​​​​​​
Kämppä tyhjänä -nettisarja on kahden kauden mittainen kokonaisuus, joista molemmissa on viisi jaksoa. Sarjan toinen kausi julkaistaan Katsomossa elokuussa.

Kämppä tyhjänä-nettisarjan ensimmäisen kauden kaikki jaksot Katsomossa 24.5. klo 00.00 alkaen. 

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja