Salatut elämät

Pihlajakadulla tapahtuu!

Salkkareiden viikon jaksot ennakkoon

Katso lisää

Salkkareiden päätösjakso jätti ilmaan liudan kysymyksiä – fanit veikkailevat kuumeisesti, ketkä selviävät kammottavasta onnettomuudesta

1:34
Salkkareiden kevätkausi huipentuu dramaattisiin tapahtumiin!

Salkkareiden dramaattinen kauden päätösjakso jätti ilmaan paljon kysymyksiä, joihin sarjan fanit yrittävät nyt kuumeisesti keksiä vastauksia. 

Salkkareiden päätösjakso nähtiin MTV3-kanavalla tiistaina 23.6. Veikkailu tulevista juonikuvioista käy jo fanien keskuudessa kuumana. 

Salattujen elämien jännittävän päätösjakson lopussa nähdään, kuinka häämatkalleen lähteneiden Akin ja Camillan helikopteriin tulee jokin vika. Lopuksi helikopteri iskeytyy Pihlajakadulle ja Sannin ja Talen auton päälle. Fanit ovatkin veikkailleet kuumeisesti sosiaalisessa mediassa, ketkä mahtavat selvitä hengissä tuosta kammottavasta onnettomuudesta ja ketkä eivät. 

Salattujen elämien virallisilla Facebook-sivuilla fanit ovat muun muassa veikanneet, että Akin ja Camillan käy köpelösti onnettomuudessa. 

– Saa nähdä, että kuoleeko Aki Nikkinen ja Camilla Mustavaara molemmat tuossa helikopterionnettomuudessa, eräs kommentoija kirjoittaa. 

– Ei katsota yhtään jaksoo enää, jos Aki ja Camilla jää pois! yksi fani tuumaa.

Osa on myös spekuloinut sitä, ketä helikopterin alle jääneessä autossa oikein on. Eräiden veikkausten mukaan ainakin Sanni ja Ilja jäivät autoon odottamaan Talea. Ehtiikö Tale pelastaa Sannin ja Iljan vai käykö kaikki liian nopeasti?

– Tale, Sanni ja Ilja olivat autossa... kuoleekoha ne? yksi veikkailee.

Miten onnettomuudessa käy? Se selviää, kun Salatut elämät palaa kesätauolta!

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja