Salakuvat: Työkoneen kauneusleikkaus – Amarok saa faceliftin jo tänä vuonna

Volkswagenin avolavamalli Amarok saa kuluvan vuoden aikana varsin ison päivityksen. Maskeilla peitetty auto osui kuviin talvitesteissä Ruotsin Lapissa.

Ulkoiset muutokset ovat perinteiset faceliftiin. Etuvalot tulevat saamaan hieman terävemmän ilmeen Volkswagenin henkilöautoista tuttuun tyyliin ja myös maski päivittyy samalla. Myös auton perään tulee pieniä muutoksia. Kokonaan uusi malli on luvassa muutaman vuoden päästä, mutta tällä faceliftillä Volkswagen yrittää parantaa Amarokin asemaa kotimarkkinoidensa ulkopuolella. Saksassa se on luokkansa myydyin, mutta lava-autoille isoilla markkinoilla kuten USA:ssa, Australiassa ja Brasiliassa Amarok on jäänyt selvästi sivustakatselijan rooliin.

Ulkonäkömuutosten lisäksi autoon on viimein luvassa reilusti yli 200-hevosvoimainen V6-diesel. Tämä muodostuu yhdeksi erottautumistekijäksi markkinoilla. Samoin auton varusteluun tuodaan aiempaa ylellisempiä mahdollisuuksia. Tämä on myös yksi tärkeä tekijä etenkin Yhdysvaltojen markkinoilla, joissa isot lava-autot ovat vuosi toisensa jälkeen myyntitilastojen kärjessä. Seuraavan sukupolven Amarokilla Volkswagen aikookin tähdätä ennen kaikkea rapakon taakse luokkansa ylellisten autojen markkinoille.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja