Salakuvat: Tämä Mercedes-uutuus näkee päivänvalon New Yorkin autonäyttelyssä

Mercedes esittelee muutaman päivän päästä alkavassa New Yorkin autonäyttelyssä uuden GLC-katumaasturiin perustuvan Coupé-mallin. Hieman yllättäen viimeisimmissä teaser-kuvissa oleva auto on varustettu maskin kolmella legendaarisella kirjaimella ja isoilla vanteilla. Näytteille on siis tulossa heti alkuun AMG-malli.

Näyttelyssä esiteltävä auto on todennäköisimmin Mercedes-AMG GLC 43 Coupé, jonka pellin alta löytyy tuplaturboilla varustettu V6. Tämä tarjoilee jo muista 43-numeroisista malleista tuttuun tapaan 367 hevosvoimaa. Suurempien lukujen perässä olevien pitää odottaa vielä GLC 63 Coupéta, jota vauhdittaa tuttu 4,0-litrainen ja yli 500-hevosvoimainen tuplaturbo-V8.

GLC Coupé on paitsi ulkonäkönsä myös alustan virityksen suhteen GLC:tä urheilullisempi ja aavistuksen matalampi. Myös moottorivalikoima painottuu enemmän tehokkaisiin ja urheilullisempiin versioihin. Näiden lisäksi tarjolle on kuitenkin tulossa ympäristön ystäville sopiva pistokehybridi, jonka 279-hevosvoiman yhteisteho liikuttaa pikkumaasturia varmasti riittävään tahtiin.

Kuten GLE Coupén, myös GLC Coupén kohdalla markkinoilta löytyy yksi kilpailija baijerilaisten leiristä. Kyseessä on luonnollisesti jo hetken aikaa markkinoilla ollut BMW X4.

Mercedeksen GLC Coupéta odotetaan markkinoille kuluvan vuoden syksyllä.

Lue myös:

    Uusimmat