Sairaanhoitajaäiti teki ylimääräisiä vuoroja hankkiakseen lapsilleen joululahjoja – kuoli autokolarissa työmatkallaan

31-vuotias kahden lapsen äiti Sara Shepard kuoli autokolarissa. Läheiset kertovat, että sairaanhoitajana työskentelevä nainen oli tehnyt paljon ylitöitä voidakseen tehdä lastensa joulusta mahdollisimman hienon.

St. Charlesin piirikunnassa Yhdysvalloissa asuva äiti Sara Shepard halusi tehdä kahden lapsensa joulusta parhaan mahdollisen. Niinpä sairaanhoitajana työskentelevä 31-vuotias nainen teki paljon ylitöitä. 

Viikonloppuna tapahtui kuitenkin jotain karmivaa: nainen kuoli autokolarissa.

Kuolonkolari sattui lauantaina puoli seitsemän aikaan illalla itään päin menevällä moottoritiellä lähellä Jungs Station Roadia Missourissa. Perheen mukaan Sara oli ollut matkalla työpaikalleen St. Louisin yliopistolliseen sairaalaan.

Fox2now.com-sivuston mukaan 39-vuotiaan miehen ajama avopakettiauto törmäsi Saran sedaniin. Syy siihen, miksi näin kävi, on hämärän peitossa. Autot suistuivat tieltä ja iskeytyvät suojakaiteeseen. Avopakettiauto kaatui kumoon.

Avopakettiauton kuljettaja ja kyydissä ollut 32-vuotias nainen saivat lieviä vammoja. Heidät vietiin läheiseen sairaalaan.

Videolla keskustellaan surusta. Artikkeli jatkuu videon alla.

Aiemmin kuoli Saran veli

Saran veli Dave Hill ja hänen vaimonsa Becca surevat traagista tapausta. Kyseessä on vieläpä toinen perheessä sattunut tragedia seitsemän kuukauden sisällä. Aiemmin kuoli Saran ja Daven veli, James.

– Suru on opettanut meille paljon, Becca kertoo.

Dave, Becca ja sukulaiset miettivät, miten Saran pienet lapset pärjäävät ilman äitiään.

– Nyt kyse on vain heistä. He kärsivät tästä kaikkein eniten. Becca kertoo.

Halusi lapsille parhaan mahdollisen joulun

Läheisten mukaan Sara oli hiljattain alkanut työskennellä sairaanhoitajana. Hän teki ylitöitä, jotta saisi ostettua joululahjat pojalleen ja tyttärelleen.

– Sara oli jo laatinut lahjalistan lapsille. Lapset olivat hänen koko elämänsä. Hän teki kaikkensa heidän hyväkseen, Becca kertoo.

Dave ja Becca olivat juuri viettäneet kiitospäivää Saran kanssa. Hän on kiitollinen syntyneistä muistoista ja juhlapyhänä otetuista valokuvista.

Sairaalan osanotto

St. Louisin yliopistollinen sairaalan väki otti osaa Saran kuolemaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Sydämemme murtuivat, kun kuulimme Sara Shepardin äkillisestä poismenosta. Sara oli lahjakas, viisas ja myöntätuntoinen sairaanhoitaja, joka oli omistautunut työlleen. Jokainen Saran tuntenut jää kaipaamaan häntä kovasti. Ajatuksemme ovat hänen läheistensä kanssa, lukee tiedotteessa.

Lähde: Fox2now.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja