Mainos

Sai tietää tyttöystävänsä pettäneen – pystyisitkö hoitamaan vastaavan tilanteen yhtä kypsästi kuin tämä mies?

Mies kertoi tarinansa nimettömänä, koska tarinaan liittyvä naisystävä käyttää samaa sivustoa.

Quora-sivuston keskustelussa osallistujia pyydettiin paljastamaan "aikuismaisin asia", jonka he ovat tehneet. Erään miehen vastaus sai muilta runsaasti huomiota.

Mies kertoi tarinansa nimettömänä, koska tarinaan liittyvä naisystävä käyttää hänen mukaansa samaa sivustoa. Pari oli tavannut sosiaalisessa mediassa, ja heidän välillään oli välittömästi kemiaa. Nettijuttelu eteni kahvihetkiin ja lopulta treffailuun – ja suhteeseen.

– Oli seurustelumme ensimmäinen viikko. Mutta hän ei vaikuttanut onnelliselta; joka kerta, kun olin hänen seurassaan, hän tekstaili jollekulle. Hänelle tuli kiireellisiä puheluita satunnaisiin aikoihin, öisin, kun olin juttelemassa hänen kanssaan. Aloin epäillä, että hän tapailee jotakuta muutakin, mies kertoo.

Suhde jatkui kolme kuukautta. Eräänä päivänä pariskunta tapasi kahvilassa. Kaikki sujui mukavasti, mutta yllättäen nainen alkoi käyttäytyä oudosti. Hän muun muassa ”pudotteli tavaraa”, jotta voisi kumartua pöydän alle, ja piti ruokalistaa auki kasvojensa edessä.

– Yllättäen satunnainen mies saapuu luoksemme, osoittaa minua ja kysyy ”kuka tuo on?” hyvin käskevään sävyyn. Seuralaiseni oli sanaton ja yritti pysyä rauhallisena. Olin varma, että mies oli naisen poikaystävä, mies kuvaa.

Tarinaa kertova mies kuitenkin pelasti tilanteen erikoisella tavalla. Hän nousi ylös ja sanoi ”rentoudu, kaveri, olen hänen serkkunsa”.  

– Miehen aggressio katosi. (Sanoin,) ”hänen on täytynyt kertoa minusta sinulle”. Hän nyökkäsi. Panin hänet istumaan paikalleni ja lähdin kahvilasta kyyneleitäni pyyhkien. En nähnyt mitään syytä taistella naisesta, en nähnyt syytä kertoa miehelle totuutta ja pilata heidän suhdettaan. Sen sijaan toimin näin säästääkseni omaa aikaani ja lisädraamaa, joka tästä olisi seurannut.

Nainen yritti myöhemmin tekstailla ja soitella, mutta mies ei vastannut.

– Toivon, että hän voi  hyvin, kenen kanssa sitten onkaan.


***

3:43

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.