Saffron, 18, ei tiennyt odottavansa vauvaa – vatsa oli litteä lähes koko raskauden ajan: "En uskonut, että tämä on mahdollista"

2:00
Yhdeksän hoitajaa Salemin sairaalassa Yhdysvalloissa oli raskaana – samanaikaisesti!

Kun Saffron Heffer teki raskaustestin, hän yllättyi. Saffron oli kahdeksannella kuulla raskaana huolimatta siitä, että hänen vatsansa oli täysin litteä.

Kaikki alkoi erikoisesta viivasta Saffron Hefferin vatsalla. 18-vuotias Saffron teki raskaustestin, koska hänen äidistään tytön vatsassa oli jotakin erikoista siitä huolimatta, että Saffronin vatsa oli litteä.

Kävi ilmi, että Saffron oli raskaana. Kaiken lisäksi raskaus oli jo kahdeksannella kuulla, kertoo Yahoo.

"Se oli yllätys kaikille"

Saffronin tila ei näkynyt lapsen asennon vuoksi. Kun kätilö käänsi vauvaa, Saffronin vatsakin muuttui ulkonevaksi. Myös lapsen liikkeet alkoivat tuntua.

– Se oli yllätys kaikille. Äitini oli yhtä sokissa kuin minä. En henkilökohtaisesti uskonut, että tämä on mahdollista (olla raskaana tietämättä sitä), kunnes niin tapahtui minulle, Saffron kommentoi.

Ihmiset kertoivat vastaavasta, kuulin tarinoita ja ajattelin, että on heidän täytynyt tietää. Mutta kunnes se tapahtui minulle, olin tietämätön.

Outo merkki Saffronin vatsassa paljastui pigmenttimuutoksen aiheuttamaksi viivaksi.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Koko raskausajan vaatekokoa 36

Koko raskautensa ajan Saffron oli vaatekokoa 36. Hänellä ei ollut raskauden aikana minkäänlaisia oireita; hän oli käynyt kuntosalilla ja solariumissakin.

– Olin kuntosalilla päivänä, jona sain tietää (raskaudesta) ja tein vatsalihasliikkeitä äitini kanssa. Nauroimme, että vatsani on liikkuessaan hassusti kolmion muotoinen, Saffron muistaa.

Kun kuukautiset eivät tulleetkaan, Saffron syytti e-pillereitä. Ruokahimoja hän ei osannut yhdistää raskauteen.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Lapsi syntyi terveenä

Loppuraskaudesta Saffronin vatsa kuitenkin oli "valtava".

Oscar-poika syntyi kesäkuussa 2018 terveenä. Hän painoi yli kolme kiloa.

– Hän on täydellinen. Jos ihminen pyytäisi täydellistä vauvaa, se olisi hän. Hän on niin tyytyväinen, vain istuskelee ja nukkuu ja halailee, Saffron kiittelee.

Lähde: Yahoo.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja