Saara ja Meri Aallon häämatka vaihtui kotioloihin – tutustuivat sen aikana itseensä ja toisiinsa: "Olemme käyneet molemmat aika syvissä vesissä"

3:16
Saara Aalto tekee töitä ex-miehensä ja nykyisen vaimonsa kanssa

Koronapandemian seurauksena Saara ja Meri Aallon hääjuhlat peruuntuivat ja häälomaa vietettiin neljän seinän sisällä kotona. Se sai pariskunnan kohtaamaan niin itsensä kuin toistensa syvimmät haavat. 

Viime talvena, aikaa ennen koronavirusta laulajatähti Saara Aalto ja hänen vaimonsa ja managerinsa Meri Aalto olivat pari kuukautta Thaimaassa henkisellä retriitillä.

Matka sai Aallon pohtimaan syvempää minäänsä ja sitä, että mitä hän aidosti tulevaisuudelta haluavat. Pian matkan jälkeen iski koronavirus, joka pysäytti kaiken. Aallolla jäi entistä enemmän aikaa miettiä sitä, mitä hän uraltaan haluaa. 

– Minua on vaivannut se, että olen juossut viime vuodet pää kolmantena jalkana. Koronavuosi sai pohtimaan sitä, että olenko elänyt oikeasti arvojeni mukaisesti.  Minuun on iskenyt suorastaan auttamisperhonen ja pohdin sitä, että mikä olisi keino, jolla voisin auttaa muita. Autan kyllä ihmisiä musiikin avulla, mutta se pitää olla jotain enemmän, Aalto pohtii MTV Uutisille Kummit Live: Joulumielelle -konsertin yhteydessä.

”Välillä pelottaa”

Aalto perusti tänä vuonna laulukoulun, jota hänen on tarkoitus kehittää entisestään. Keväällä hän tulee esiintymään pääroolissa We Will Rock You -musikaalissa, joka siirtyi viime keväältä tulevalle keväälle. Aallolla pyörii päässä uusi musiikki, mutta hän korostaa, ettei ole lyönyt lukkoon mitään. 

– En tiedä, mitä se tulee olemaan. Korona-aika on saanut pysähtymään ja saanut miettimään, että mitä elämällään haluaa tehdä ja minkälaiseen uraan tämän jälkeen haluaa palata.

Aallolla ei ole kuitenkaan selvää visiota siitä, mitä se uusi olisi. 

– Eihän musiikki ja laulaminen koskaan minusta lähde, mutta se, että minkälaista musiikkia ja millä muotoa sitä tulen esittämään, niin sitä en vielä tiedä. Minulla on tunne, etten halua palata siihen, missä olen ollut viimeiset vuodet. Olen tajunnut, että olen tosi väsynyt, eikä se ole ihmisen elämää. Olen saavuttanut kaikki nuoruuteni unelmat, kaikki!

– Välillä pelottaakin. Minulla on välillä todella huonoa päiviä, kun haluaisin pitää kiinni siitä kaikesta tekemästäni, mutta samalla minulla on olo, että haluan tehdä jotain uutta, Aalto jatkaa. 

Dramaattinen vuosi

Aallolla on ollut tapahtumarikas vuosi. Keväällä hän meni naimisiin puolisonsa Meri Aallon (o.s. Sopanen) kanssa. Suunnitteilla oli hulppeat häät, mutta hääjuhlat vaihtuivat koronaviruksen vuoksi vihkitilaisuuteen, jossa ei saanut olla edes perhettä mukana. Ei ole vielä tietoa siitä, milloin pariskunta aikoo juhlistaa häitään. 

– Tilanne on niin epävarma ja ei voi tietää, että voiko vielä kesälläkään juhlia huolettomasti. 

Aallot eivät päässeet myöskään häämatkalle, se vaihtuikin kotioloihin neljän seinän sisälle. 

– Ollut kyllä dramaattinen vuosi. On käyty perin pohjin traumoja ja haavojamme läpi. Uskon, että tämä kaikki on tuonut kuitenkin meitä entistä lähemmäksi toisiamme. Olemme käyneet molemmat aika syvissä vesissä. 

–  Se on niin ihanaa, kun saa sanoa Meriä vaimoksi! Saara hihkaisee.

Saara ja Meri ovat tehneet töitä laulajan ex-puolison Teemu Roivaisen kanssa. Miten yhteistyö sujui, entä minkälaiset välit heillä nykyisin ovat? Katso koko haastattelu videolta!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja