Saara Aalto hehkuu avioliiton onnea Meri-rakkaansa kanssa – julkaisi hempeän pusuvideon: "Rakkauteni kasvaa suuremmaksi joka minuutilla"

10:40
Vastavihityt Saara ja Meri Aalto kertoivat avioon astumisestaan vappuaattona

Saara Aalto hehkuttaa rakkauttaan Meri-rakkaaseensa. 

Vastikään naimisiin menneet Saara Aalto ja hänen rakkaansa Meri Aalto hehkuvat tuoreen avioparin onnea. Saara Aalto julkaisi maanantaina 19. toukokuuta omalla Instagram-tilillään hempeän videon, jolla hän ylistää rakkauttaan puolisoonsa. Herkkä video koostuu lyhyistä pätkistä, joissa pariskunta on yhdessä ja osoittaa rakkauttaan toisilleen. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Rakkauteni kasvaa suuremmaksi joka minuutilla, Saara Aalto toteaa päivityksessään mukaillen kappaleen nimeä, jonka hänen kuullaan videolla laulavan. 

Saara Aalto esittää videolla nimittäin vuoden 2004 Kyproksen Euroviisukappaleen My Love Grows Stronger Every Minute. Aalto kertoi vastikään The Sun -lehden haastattelussa, miten pari toteutti häänsä koronapandemiasta huolimatta.

Pariskunnan oli tarkoitus juhlia häitä isolla porukalla näyttävästi ensi kesänä. Pandemia kuitenkin esti suunnitelmat. Aalto myöntää lehdelle päätöksen olleen spontaani.

– Ajattelimme, että olimme jo odottaneet niin pitkään. Halusin todella kutsua häntä vaimokseni. Laillisesti on myös turvallisempaa olla naimisissa. Siihen liittyi romanttisia ja käytännöllisiä syitä. Ajattelimme, että tehdään se vain nyt! Saara kertoo lehdelle.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja