Saara Aalto avoimena podcastissa urastaan ja haaveistaan: "Mittarillani olen sikamenestynyt"

10:40
Saara ja Meri Aalto vierailivat Uutisaamussa etäyhteydellä häiden jälkeen.

Saara Aalto toteaa Cafe Lanzarote -podcastissa, ettei hänen unelmansa ole Ruisrockin festarilava. 

Laulaja Saara Aalto kertoo Cafe Lanzarote -podcastissa urastaan ja siihen liittyvistä unelmistaan.

Hän toteaa ohjelmaa vetävälle Lauri Saarilehdolle, miten helposti musiikkikentällä menestys mitataan. 

– Välillä mietin, että pitäisikö minun tuntea huonommuutta siitä, kun minua ei pyydetä isoille musafestareille esiintymään, kuten vaikkapa Ruisrockiin. Sitten kun alan miettimään elämääni, niin ei minulla ole käynyt mielessänikään, että mun unelmani olisi päästä Ruisrockin lavalle, Aalto kertoo. 

Aalto kertoo saavuttaneensa jo omat unelmansa.

– Unelmani ovat aina olleet jotain aivan toista. Tehdä Disney-prinsessa-rooli, jonka minä olen päässyt tekemään. Laulaa Andrea Bocellin kanssa, joo, olen tehnyt sen. Ne asiat, mitkä olen toteuttanut, ne ovat olleet ne minun unelmat, eli minun mittarillani olen sikamenestynyt.

Aalto on sanonut aina olevansa isojen lavojen artisti, ja kuinka hän rakastaa niitä. Hän on uransa aikana päässytkin esiintymään isoilla lavoilla, kuten Euroviisuissa, Brittien X Factorissa ja muilla isoilla keikoilla Isossa-Britanniassa. Asiassa on kuitenkin yksi iso mutta. 

– Se ei kosketa sieluun samalla tavalla kuin joku pieni keikka, missä olet intiimisti. Myös konserttisalit ovat tarpeeksi pieniä. Siinä pystyy kommunikoimaan ihmisten kanssa, kyllä sellainen antaa sielulle enemmän. Silloin kun tekee isoja lavoja, niin et näe yleisöä, kun siellä on isot valot. Olet siellä lavalla yksin kuplassa ja teet show'ta, niin silloin ei ole mitään kontaktia. 

– Se on ärsyttävää myöntää, että no, hitto minä rakastan isoja lavoja, mutta oikeastaan mä saan paljon enemmän niistä pienistä keikoista, koska siellä pystyn kommunikoimaan ihmisten kanssa.

– Kyllähän elämässä on parempi tehdä niitä asioita, mistä sielu saa enemmän ruokaa, Aalto toteaa haastattelussa.

Aalto ja tangokuningas Teemu Roivainenlähtevät yhteiselle joulukiertueelle kirkoihin tänä vuonna. Edellisen kerran kaksikko on nähty samoissa merkeissä vuonna 2015. 

Roivaisella ja Aallolla on taustalla yhdeksän vuotta kestänyt parisuhde, joka tuli päätöseen noin seitsemän vuotta sitten. Aalto on nykyisin naimisissa Meri Aallon kanssa. Pariskunta meni naimisiin tämän vuoden keväällä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja