Saapuuko Vince Neil Helsinkiin? Se selviää vasta lentokentällä

Vince Neil suivaantui Metal All Stars -kiertueen promootioon ja jätti saapumatta Tukholman konserttiinsa. Nyt rokkariin ei saada yhteyttä ja jopa järjestäjät saavat tietää vasta lentokentällä, esiintyykö Neil tänään Suomessa.

Rock-yhtye Mötley Crüen laulaja Vince Neil peruutti esiintymisensä Metal All Stars -kiertueen Tukholman konsertissa eikä ilmoittanut asiasta edes järjestäjälle muuten kuin äkäisin Twitter-viestein.

Nyt järjestäjät ja yleisö jännittävät, miten käy tänä iltana järjestettävän Helsingin keikan. Neil ei ole vieläkään ilmoittanut, aikooko hän saapua paikalle vai jättää myös tämän illan esiintymisensä väliin.

– Toivoisin voivani sanoa, että Vince Neil on esiintymässä illalla, mutta mitään virallista ilmoitusta ei ole tullut, valittelee Suomen konsertin tiedottaja Tomi Lindblom.

– Yleensä artisti antaa lääkärintodistuksen tai ilmoittaa, jos esimerkiksi lento on myöhässä – antaa jonkun hyväksyttävän syyn peruuttamiselleen. Nyt emme ole saaneet mitään tietoa ja olemme ihan ymmällämme.

Järjestäjät ovat epätietoisia jopa siitä, onko rock-kukko tällä hetkellä Euroopassa vai Yhdysvalloissa. Ykkösluokan lentoliput Yhdysvalloista Suomeen on kyllä ostettu niin Neilille kuin hänen naisystävällensä, mutta tietoa siitä, aikooko Neil nousta koneeseen, ei ole.

Jos laulaja ilmoittaa edesottamuksistaan yhtä niukasti kuin tähän mennessä, se selviääkin vasta Helsinki-Vantaan lentokentällä – muutamaa tuntia ennen keikkaa.

– Ymmärtääkseni edes Metal All Stars -kiertueen kansainvälinen järjestäjä ei ole saanut mitään virallista, hyväksyttävää vahvistusta siitä, tuleeko hän vai ei, Lindblom ihmettelee.

Juuri kansainvälistä organisaatiota ja sen promootiota artisti moitti Twitter-viesteissään. Hän syyttää järjestäjiä valehtelusta ja pahoittelee faneilleen koitunutta vahinkoa.

– Suomen ja Ruotsin keikkajärjestäjillä ei ole mitään tekemistä tämän asian kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat