Saako nainen liikkua julkisilla paikoilla ilman meikkiä? Miehet vastaavat

MTV Lifestyle otti selvää, paheksuvatko miehet julkisilla paikoilla ilman meikkiä kulkevaa naista.

”Saako nainen kulkea hiukset märkinä, ilman meikkiä treenin jälkeen yleisellä paikalla?”, nimimerkki Loppukiri kyselee.

Näin miesraati vastasi:

”Tottakai saa. Eihän kukaan ihminen jaksa aina laittautua ulos mennessään, eikä edes pidä. Olisi hieman hermoja raastavaa, jos itsenikin pitäisi laittaa puku päälle, kun lähden maitoa ostamaan. Kaikki kulkekoon tilanteen mukaan miten haluavat ja mihin haluavat.” 

– Mies, 36, parisuhteessa

"Hyvä Loppukiri:

ei mielellään kuljeksita milloinkaan, missään eikä minkään tekosyyn nojalla yleisellä paikalla tuollaisena. Pieni tuunaus on aina paikallaan, sillä harvempi nainen on luonnontilassa todella hehkeä treenin jälkeen." 

– Mies, 45v – ja jopa naimisissa

”Ei tietenkään saa. Varsinkin näin talvella on hyvin typerää kulkea hiukset märkänä yhtään mistään minnekään. Muut ihmiset, kun eivät välttämättä tiedä että olet tulossa juuri treeneistä.

Treeneihin pitää tietysti laittaa treenimeikki, joka ei valu vaikka vähän treenaisikin. Lisäksi kannattaa suosia treenilajeja jotka näyttävät hyvältä, mutta eivät aiheuta hikoilua/hiusten märkiintymistä, kuten jokin lempeä meditaatiojooga. Kotona, piilossa voi sitten treenata kunnolla, hiukset märkänä ja kuola naamassa."
– Mies, 31, sinkku

"Dear Harakiri,

eikö äiti jo sanonut että ei saa? Nyt alkaa olemaan jo sen verran kylmät ilmat että tuut vielä kipeeksi, jos märällä tukalla ulkona liikuskelet! Meikittömyydellä ei liene vaikutusta terveyteen."
– Mies, 31, tapailee

"Siitä vaan, kunhan hiukset on märkinä suihkusta, ei hiestä."
– Mies, 36, naimisissa

"Ei tietenkään saa, tästä on pakosti jokin lakipykälä olemassa tai vähintäänkin kirjoittamaton sääntö.

Mutta oikeasti, mikä/kuka tämän estäisi? Muuta kuin se, että näillä ulkolämmöillä tulee kipeäksi, jos hiukset ovat märät. Jos haluat olla ilman meikkiä tai hiukset märkänä niin siitä vain, ei se ainakaan itseäni haittaa. Muiden ihmisten mielipiteellä ei tulisi olla vaikutusta tähän asiaan muutenkaan." 
– 
Mies, 33, sinkku

” Heh, mikäs siinä ois ihmeellistä? Tottakai saa. Jos nainen käy vaikka salilla, niin enemmän se kotona istuva mörökölli ihmettelee, mihin mamma jäänyt, kun ei näy viiteen tuntiin, kun pitää kuivatella ja meikkailla siinä treenien jälkeen. Alkaa pian ihmetellä mitä muuta se siellä salilla oikein touhuaa. Treenien tarkoitus on kunnon kohottamisen lisäksi tuoda hyvän olon tunne sekä rentouttaa. Jos sitten pitää alkaa heti stressata tukasta ja meikeistä, niin uskon että osa treenistä mennyt ihan hukkaan. Treenien jälkeen voi vaan naturellina istahtaa sohvalle. Voi mennä vaikka ilman meikkiä kauppaan, minne vaan. Ei ehkä ekoille treffeille, mutta en tiedä vaivaisiko sekään minua. Sinun treenisi, sinun tukkasi, muiden ongelma.”
– Mies, 46, sinkku

” No, totta helkutissa saa!”
– Mies, 29, parisuhteessa

 ”Saa. Treenin jälkeen. Olen pitänyt föönaamista ihan hölmönä hommana, mies kun olen, mutta nyt oon älynnyt, kun yksi nainen töistäni selkeästikään ei föönää, niin näyttää ihan kamalalta – kun vissiin tukka kuivuu vaan päähän.”
– Mies, 35, avoliitossa

Lue myös:

    Uusimmat