S-ryhmä tuo kauppoihin kotimaisen tuotesarjan – hinta "pysyvästi edullinen"?

S-ryhmä tuo kauppoihin uuden Kotimaista-tuotesarjan. Tuotteiden raaka-aineet ovat suomalaisia ja tuotteet on valmistettu Suomessa.

Kotimaista on S-ryhmän ruokakauppojen uusi tuotemerkki. Tuotteet ovat kotimaisia ja valikoimajohtajan mukaan hinnaltaan edullisia.

– Asiakkaamme arvostavat kotimaisia elintarvikkeita, mutta suurin este niiden ostamiselle on hinta. Kotimaista-tuotteet ovat kuluttajille pysyvästi edullisia, S-ryhmän päivittäistavarakaupan valikoimajohtaja Ilkka Alarotu sanoo.

Kuluttajat löytävät uudet tuotteet yhtenäisen ilmeen ja logon avulla. Osa tuotteista on ollut olemassa ennenkin: nyt ne on nimetty tuotesarjaan kuuluvaksi.

Tavoitteena yli 400 Kotimaista-tuotetta

Ensimmäiset tuotteet ovat jo kaupoissa ja tuotteiden lukumäärä lisääntyy syksyä kohden. Tavoitteena on, että valikoimiin tulee yli 400 tuotetta.

Tuotesarjaan kuuluvat esimerkiksi jauheliha, maito, hernekeitto, luomukananmunat ja leipä. Tuotteita tulee ympäri Suomen kaikkiin S-ryhmän ruokakauppoihin.

Kotimaista-tuotteet lupaavat täyttää yleisesti hyväksytyt kotimaisuusvaatimukset.

– Tuotteiden raaka-aineet ovat alkuperältään suomalaisia, tuotteet on valmistettu Suomessa ja ne ovat tarjolla suomalaisten asiakkaiden omistamassa kaupassa, Alarotu painottaa.

Muut Hyvää Suomesta -merkkiä käyttävät yritykset löydättäältä. Sivuston mukaan noin joka kymmenes työikäinen suomalainen saa elantonsa suoraan tai välillisesti ruuasta. Jos jokainen suomalainen sijoittaisi yhden lisäeuron kuukaudessa Suomessa valmistettuihin ruokiin ja juomiin, syntyisi Suomeen vuodeksi noin 1 500 uutta työpaikkaa.

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat