Ruotsalaistähti kieltäytyi vastaamasta kysymykseen Therese Johaugista MTV Urheilun kameran edessä – valitti itkuisena Rukan maalialueella

1:43
Frida Karlsson oli hyvin tunteikkaassa tilassa Rukan maailmancupin maalialueella – kysymys Therese Johaugista oli liikaa.

Ruotsin tähtihiihtäjä Frida Karlsson pettyi pahasti neljänteen sijaansa maailmancupin Rukan minikiertuella. 

Karlsson lähti kolmen kisan kokonaisuuden päättäneeseen 10 kilometrin vapaan takaa-ajoon kakkospaikalta. Norjan Therese Johaug karkasi odotetusti voittoon kärjessä, mutta kuuden hiihtäjän porukassa edennyt Karlsson menetti kaksi sijaa venäläisellä Tatjana Sorinalle ja joukkuekaverilleen Ebba Anderssonille

Eroksi palkintosijaan jäi vain 2,2 sekuntia. 

21-vuotias Karlsson oli Aftonbladetin mukaan kyynelissä maalialueella kisan jälkeen. Hän oli valitellut medialle Rukan latuprofiileista. 

Hän toisti saman kritiikin MTV Urheilun kamerahaastattelussa.

– Mielestäni tämä ei ole hyvä kisa, koska sillä ei ole mitään väliä kuinka vahva olet. Kyse on loppujen lopuksi vain taktiikasta. 

– Nousut ovat liian lyhyitä irtiottoihin, ja jos olet ensimmäisenä laskuun lähdettäessä, olet viimeisenä sen lopussa, kovana ylämäkihiihtäjänä tunnettu Karlsson valitteli todella apeana. 

Johaug oli ylivoimainen Rukan kahdessa normaalimatkan kisassa. Johaugin ykköshaastajaksi nostetun Karlssonin reaktio oli tyly, kun häneltä kysyttiin arviota takamatkaansa norjalaiseen. 

Katso Frida Karlssonin haastattelu kokonaisuudessaan pääkuvan videolta!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja