Ruotsalainen Solsidan tuli päätökseensä – jatkuuko tarina valkokankaalla?

Sunnuntaina nähtiin viimeinen jakso Solsidania – vai nähtiinkö sittenkään?

Viiden tuotantokauden ajan kahden pariskunnan elämästä vauraassa Solsidanin kaupunginosassa kertova komediasarja on vuosia lypsänyt huumoria arkipäivän kommelluksista.

Sunnuntaina nähtiin viidennen, ja viimeiseksi ilmoitetun, tuotantokauden viimeinen jakso.

Suru on ollut hiipimäisillään monen fanin puseroon, mutta ohjelman tähdet eivät suinkaan ole sulkeneet ovea hahmojen jatkolta – muodossa tai toisessa.

Ruotsalaisen Expressen-lehden mukaan Freddeä näyttelevä Johan Rheborg ja tämän vaimoa Mickania näyttelevä Josephine Bornebusch ovat ilmaisseet olevansa valmiita lähtemään mukaan tekemään elokuvaa.

– Mutta käsikirjoituksen on oltava hyvä! Rheborg painottaa.

– Luulen, että tämä jää viimeiseksi kaudeksi ja muutaman vuoden päästä kokoonnumme jälleen, ehkä näytelmään tai elokuvaan. Tuntuisi surulliselta lopettaa tähän ja nyt. Elokuva voisi olla hauska, Bornebusch sanoi jo viidennen tuotantokauden ensi-illassa.

Myös Solsidanin Facebook-sivuilla faneille väläytellään mahdollisuutta sarjan jatkolle.

Sivuilla on julkaistu kuva sarjanhahmosta Annasta (Mia Skäringer), jonka yhteyteen on kirjoitettu: ”Näimmekö viimeisen jakson Solsidania? Tykkää kuvasta, jos haluaisit nähdä vielä yhden kauden! Suuri kiitos kaikille, jotka ovat rakastaneet Solsidania vuosien varrella.”

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Solsidania nähdään uusintana kaksi jaksoa kerrallaan sunnuntaisin kello 21.00 AVA-kanavalla.

Lähde: Expressen

Lue myös:

    Uusimmat