Mainos

Ruokaharrastajan top 5 -lahjatoivetta: Ilahduta rakasta kokkiasi!

Tuoreet yrtit ja hyvät työvälineet auttavat tekemään ruoasta maukkaampaa. Katso Fiskarsin top5 -lahjavinkit!

Kokkaaminen on suosittu harrastus ja siinä välineet ovat kaiken a ja o. Ilahduta ruoan ystävää näillä lahjoilla.

1. Kitchen Garden

Fiskars Kitchen Garden –pöytäpuutarha on mahdollistaa ruukkuvihannesten ylläpidon pimeimpinäkin talvikuukausina. Fiskars Kitchen Garden on hiljainen ja helppokäyttöinen pöytäpuutarha. Muotoilu on ajatonta. Laitteen valonlähteenä on energiatehokas LED valo.

2. Yrttipurkki –setit, S ja L

Yrttiruukku-settiin kuuluu valintasi mukaan joko Yrttiruukku S tai L, sekä Fiskars yrttisakset, jotka on suunniteltu varta vasten yrttien ja sisäkukkien leikkaamiseen.

Yrttiruukuissa on kolmiosainen rakenne ja vedensyöttö juuristolle tapahtuu kapillaarimaton kautta. Ruukkuun sopivat kaikki 90 mm halkaisijaltaan olevat ruukkuyrtit.

3. Veitset – Edge

Edgen seitsemästä veitsestä löytyy apuri keittiön kaikkiin tehtäviin ja erilaisiin mieltymyksiin. Erittäin leikkuukykyinen ja helppohoitoinen veitsi tekee keittiön eri tehtävistä fiksulla tavalla mukavaa. Sarja on saanut innoituksensa sekä idän että lännen veitsiperinteestä. Edge-veitsisarjan on suunnitellut tanskalainen Tobias Wandrup.

4. Sakset- Klaus Haapaniemi

Klaus Haapaniemi on suunnitellut perinteisiin Fiskarsin saksiin näyttävät ja houkuttelevan värikkäät kuviolliset kahvat. Mielenkiinnon herättävä kuviomaailma on saanut inspiraationsa kansanperinteestä sekä 70-luvun lasten animaatioiden visuaalisesta maailmasta. Saksissa yhdistyvät tyylikkyys, erinomainen leikkausteho sekä ergonomiset kahvat.

5. Servocut sakset

Fiskars ServoCut saksien patentoitu ServoCut™ -teknologia kaksinkertaistaa leikkuusuorituskyvyn. Sakset leikkaavat vaivatta monenlaisia materiaaleja. Ergonomisesti muotoillut, kestävät kädensijat. Sarjaan kuuluu viidet erilaiset sakset.

Artikkelin tarjoaa:

Lue myös:

    Uusimmat