Rumat maalit kielletty! Barcelonan Tottenham-voitossa pyörryttäviä hetkiä

Barcelona haki 4-2-voiton Tottenhamista jalkapallon Mestarien liigan herkkupalassa keskiviikkona. Ottelussa nähtiin lukuisia upeita maaleja.

Pääkuvan videolla Messin 3-1-osuma, jossa nähtiin neronleimaukset Philippe Coutinholta ja Luis Suarezilta.

MAINOS

Mestarien liiga suorana C Moressa

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

Ottelun voittomaali nähtiin 56. minuutilla, kun Lionel Messi tuikkasi pallon tolpan kautta Hugo Lloris'n selän taakse. Osumaa edelsi Barcelonan komea kuvio, jossa Philippe Coutinho ja Luis Suarez antoivat pallon mennä Messille asti. 

Barcelona näytti karkaavan jo avausjaksolla, kun ensin Coutinho osui 2. minuutilla Spurs-vahti Lloris'n ison virheen avustamana ja Ivan Rakitic tuplasi johdon akrobaattisten suoritusten kimarassa puolen tunnin paikkeilla.

Harry Kane ja Erik Lamela nostivat kuitenkin isäntien uskoa toisella jaksolla. Kavennusten välissä Messi iski voittomaaliksi jääneen osuman.

Loppulukemat sinetöi kukas muukaan kuin Messi. Ja jälleen kerran Suarez antoi hänelle suunnatun syötön mennä läpi, ja argentiinalaistähti kiitti kudilla alakulmaan.

Messi on tehnyt kauden kahdessa Mestarien liigan ottelussa viisi maalia.

B-lohkon toisessa ottelussa Inter haki 2-1-vierasvoiton PSV:stä. Barcelonalla ja Interillä on lohkossa täydet kuusi pistettä, Tottenham ja PSV ovat nollakerhossa.

Alla Mestarien liigan keskiviikon tulokset ja sarjataulukot.

Lue myös:

    Uusimmat