Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Rukiiset hevosenkengät

rukiiset hevosenkengät
rukiiset hevosenkengätMyllyn Paras
Julkaistu 13.10.2005 13:25(Päivitetty 08.12.2011 07:38)

Ruistaikinasta saa helpolla leivottua rukiisia hevosenkenkiä. Ne ovat maukkaita sellaisenaan tai mukavaa naposteltavaa keiton tai salaatin kera tai vaikkapa juuston ja viinin kanssa syksyn pimenevissä illoissa.

Rukiiset hevosenkengät

  • n. 30 kpl
  • 1 pkt Ruistaikinaa (500 g)
  • Voiteluun:
  • kananmunaa
  • Pinnalle:
  • kuminaa tai yrttisuolaa

Sulata ruistaikinaa sen verran, että saat leikattua siitä terävällä veitsellä n. ½ cm:n levyisiä ohuita suikaleita levyn pitkästä reunasta. Nosta tangot leikkauspinta ylöspäin uunipellille ja muotoile niistä hevosenkenkiä. Voitele ne munalla. Halutessasi ripottele hevosenkengän päihin kuminoita ja /tai mausteeksi pinnalle yrttisuolaa. Paista 225 asteisen uunin keskitasolla n. 10 min kauniin värisiksi.

Ruistangot sopivat sellaisenaan naposteltaviksi, juustotarjottimelle tai tuorejuuston tai maustevoin kera. Keiton tai salaatin lisukkeena ruistangot ovat mainioita rukiisia maukkaita pikkupaloja.

Resepti: Arja Savela

Lisää aiheesta:

Katrina on työskennellyt tarjoilijana yli 20 vuotta – tällaisia ovat suomalaiset asiakkaatMielenterveysomainen: Kiinnitä huomiota tähän hälytysmerkkiin omassa jaksamisessasiNukutko sopivasti? Tietty määrä unta mahdollistaa parhaan tuloksen painonpudotuksessaTalvi lähestyy: Mitä aloittelevan sähköautoilijan pitää ottaa huomioon?Testasimme, saako alkoholijuomia ostettua kaupasta yhdeksän jälkeenMarika Kojo ajoi kolarin ja sai syöpädiagnoosin samana päivänä: "Elän kuoleman rajapinnoilla"
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 17:43
    Ravintolat

    Katrina on työskennellyt tarjoilijana yli 20 vuotta – tällaisia ovat suomalaiset asiakkaat

  • 15:45
    Mielenterveys

    Mielenterveysomainen: Kiinnitä huomiota tähän hälytysmerkkiin omassa jaksamisessasi

  • 14:31
    Painonhallinta

    Nukutko sopivasti? Tietty määrä unta mahdollistaa parhaan tuloksen painonpudotuksessa

  • 11:45
    Sähköautot

    Talvi lähestyy: Mitä aloittelevan sähköautoilijan pitää ottaa huomioon?

  • 08:15
    Alkoholi

    Testasimme, saako alkoholijuomia ostettua kaupasta yhdeksän jälkeen