Roxetten laulaja toipuu hyvin

Ruotsalaisen Roxetten päälaulaja Marie Fredriksson on toipunut hyvin leikkauksesta, jossa häneltä poistettiin aivokasvain. Neljä tuntia kestäneessä leikkauksessa poistetun kasvaimen lähempi tutkiminen selvittää, oliko kasvain hyvälaatuinen vai tarvitseeko Fredriksson kemoterapiaa. Fredriksson, 44, on toipumassa leikkauksesta tukholmalaisessa sairaalassa.

-Hän voi todella hyvin ja toivoo pääsevänsä viikonlopuksi kotiin, kertoo eräs hänen ystävistään.

Fredrikssonia alkoi huimata juoksulenkin jälkeen 11. syyskuuta ja hän pyörtyi myöhemmin kylpyhuoneeseensa. Testeissä häneltä löydettiin aivokasvain.

Fredrikssonin ja kitaristi Per Gesslen perustama Roxette on myynyt 15 vuodessa lähes 50 miljoonaa levyä maailmanlaajuisesti. Yhtyeen suurimpia hittejä ovat The Look ja It Must Have Been Love, jota on soitettu Yhdysvalloissa radiossa kolme miljoonaa kertaa sen vuoden 1990 julkaisemisen jälkeen.

Yhtye on joutunut nyt perumaan kaikki suunnitelmansa, joihin kuului mm. tämän vuoden lopulle suunniteltu 30 päivää kestävä Euroopan-kiertue, kertoo manageri Marie Dimberg. Kiertueen oli määrä tukea kokoelma-albumin, The Ballad Hits, julkaisua.

Lue myös:

    Uusimmat