Roxette tekee paluun keikkalavoille viisi vuotta laulaja Marie Fredrikssonin kuoleman jälkeen

Roxette julkaisi kaksi tulevaa keikkaansa Etelä-Afrikassa helmikuussa 2025.

Ruotsalaisyhtye Roxette  ilmoittaa Instagram-tilillään tekevänsä paluun keikkalavoille vuonna 2025. Yhtyeellä on helmikuussa 2025 kaksi keikkaa, joista kumpikin Etelä-Afrikassa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Vuonna 2016 Roxette teki silloin viimeisiksi ajatellut keikkansa. Nyt duon nokkamies, laulunkirjoittaja sekä perustaja Per Gessle  ottaa soihdun käteen ja vie tämän maailmanlaajuisten hittien nipun jälleen tien päälle, päivityksessä kerrotaan. 

Roxette-duo koostui alunperin Gesslesta sekä laulaja Marie Fredrikssonista, joka menehtyi 9. joulukuuta 2019 syöpään. Hän oli kuollessaan 61-vuotias.

Päivityksessä kerrotaan, että Fredrikssonin poismenon jälkeenkin Roxetten suosio on pysynyt huipussaan, kun yhtyeen kappaleita on yhä soitettu ja kuunneltu aktiivisesti ympäri maailman. Vuoden 2025 keikoilla lavalle Roxetten nimissä nousevat Gessle, Roxette-yhtye johon kuuluvat Christoffer Lundquist, Magnus Börjeson, Magnus “Norpan” Eriksson, Dea Norberg, Clarence Öfwerman ja Jonas Isacsson, sekä laulaja Lena Philipsson

Tässä on kyse Roxette-kappaleistani, tästä valtavasta nipusta musiikkia ja sanoituksia, joita olen kirjoittanut yli kolmen vuosikymmenen ajan. En ole perustamassa uutta duoa. Marie on aina korvaamaton. Olen kuitenkin todella onnekas, että olen löytänyt Lena Philipssonista upean äänen ja loistavan esiintyjän, Gessle kertoo päivityksen yhteydessä.

Kirjoitin yhdessä Lenan ensimmäisen suuren hitin vuonna 1986, ja hän on yksi kirkkaimmista tähdistä, joita Ruotsi on koskaan nähnyt. Olen erittäin ylpeä siitä, että hän haluaa liittyä seuraani Roxetten perinnön säilyttämiseksi.

Lue myös:

    Uusimmat