Roskakuski pelasti pikkutytön päivän: "Äiti, olen niin onnellinen"

Joskus tarvitaan lapsi muistuttamaan aikuisia, että ihan tavalliset ihmiset voivat tehdä elämästämme parempaa.

Brooklyn Andracke on 3-vuotias tyttö Indianan Bloomingtonista. Brooklynilla oli vastikään paras syntymäpäivä ikinä – kiitos kaupungin roskakuskin. Brooklyn pääsi nimittäin vihdoin tapaamaan miestä, josta on tullut tärkeä osa hänen torstaipäiviään.

Tapaamisessa kävi ilmi, että myös Delvar Dopson, roskakuski, nauttii jokatorstaisista tervehdyksistä pikkuisen tytön kanssa. Dopson jopa kertoi Brooklynin Traci-äidille yrittävänsä lähteä jokatorstaisesta aamutapaamisestaan nopeasti, jotta hän ehtisi nähdä Brooklynin.

Syntymäpäivänsä kunniaksi pikku-Brooklyn halusi antaa Dopsonille kuppikakun.

Jos päivitys kuvineen ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Torstait ovat hänen suosikkipäiviään... roskapäivä. Jo noin vuoden ajan hän on innokkaasti odottanut roska-auton saapumista. Se alkoi ikkunasta vilkuttamisella, sitten meidän piti yrittää olla ulkona vilkuttamassa, ja kun me emme nähneet auton ajaneet talomme ohi, ajoin naapurustoa ympäri löytääkseni roska-auton ja vilkuttaaksemme... Traci kirjottaa Bloomingtonin kaupungin jakamassa ylistyskirjeessään.

– Joka torstai sydämeni on täysi, kun näen, millaista iloa mahtava roskakuskimme tuo Brooklynille, kun hän tööttää ja vilkuttaa hänelle suuren hymyn kera.

– Ja tänään, saimme vihdoin tavata hänet. Brooklyn ja minä käärimme yhden hänen syntymäpäiväkuppikakuistaan ja odotimme. Kun hän tuli kadullemme, hän (Brooklyn) juoksi nurkalle. Me vilkutimme tavalliseen tapaan ja viitoin häntä tulemaan luoksemme. Hän pysäytti auton, tuli ulos ja antoi meille yhden isoista hymyistään. Brooklyn oli välittömästi sanaton antaessaan hänelle kuppikakun. Selitin, että hän pelastaa päivämme joka torstai ja arvostamme hänen tööttäystään ja vilkuttamistaan, ja kuinka erityinen se päivä aina on meille.

"Äiti, olen niin onnellinen"

Traci kertoo kirjoituksessaan, että Dopson kertoi odottavansa itsekin innolla torstaipäiviä. Roskakuski kertoi myös, että vaikka hän rakastaa lapsia, hänellä ei ole omia.

– Kun hän lähti, jatkoimme matkaa päivähoitoon. Brooklyn oli epätavallisen hiljaa takapenkillä. Kysyin, oliko kaikki hyvin, ja hän sanoi: "Äiti, olen niin onnellinen."

Pikku-Brooklynista ja roskakuskista tuli sittemmin hyvät ystävät. Dopson jopa toi Brooklynille seuraavana torstaina lahjan.

Video: Suomalaislapset kertovat oman näkemyksensä ystävyydestä.

Lähde: ABC News

Lue myös:

    Uusimmat