Rosberg: Kamala tunne

Nico Rosberg oli pettynyt mies päästettyään voittomahdollisuuden lipeämään käsistään Singaporen GP:n ensimmäisellä varikkokäynnillään.

Nico lipesi varikon ulostulossa sulkuviivan väärälle puolelle, mistä aiheutui varikon läpiajorangaistus. Ennen rangaistustaan hän ajoi Lewis Hamiltonin kannassa kakkossijalla.

- On kamala tunne, kun tietää, että virhe on tullut tehtyä ja kisa on siinä. Ajoin sen jälkeen vielä niin pitkään toisella sijalla, koska turva-auton takia rangaistusta ei tarvinnut vielä kärsiä, Rosberg kertoi MTV3:lle.

- Se oli hölmö virhe, aivan tarpeeton. Jarrutin liian myöhään ja menin valkoisen viivan yli, Nico kertasi kisansa pilannutta tapahtumaa.

Rosberg jäi lopulta 11:nneksi.

- Juuri kun minun piti kärsiä rangaistukseni, tuli radalle turva-auto huonoimmalla mahdollisella hetkellä. Sitten jouduin ajamaan koko loppukisan hännillä ja autossa oli kuumaa ja kuvottavaa. Se oli kamalaa ja silkkaa ajanhukkaa.

Rosbergilla olisi ollut hyvä mahdollisuus ottaa Singaporessa F1-uransa ensimmäinen voitto. Hän väläytti huippuvauhtiaan jo lauantaina ajamalla aika-ajon toisen osion kärkiajan.

- Tämä oli meidän tilaisuutemme, sillä automme ei ole yhtä hyvä Suzukassa. Pystymme varmasti olemaan siellä melko korkealla, mutta emme ole taistelemassa voitosta. En ole pettynyt niinkään omasta puolestani, vaan tallini puolesta, sillä he antoivat minulle täksi viikonlopuksi niin hyvän auton. Olin nopein mies aika-ajossa ja myös kisassa pystyin laittamaan paljon painetta Lewisille, joka kyllä ajoi fantastisesti ja kontrolloi kisaa, Rosberg totesi.

Lue myös:
Hamilton ylivoimaiseen voittoon, Kovalainen seitsemäs

Katso Nico Rosbergin lipeäminen sulkuviivan väärälle puolelle F1 Extra -ohjelmasta MTV3 Katsomosta:

Lue myös:

    Uusimmat