Rosanna Kulju unelmalomalla Sara Siepin kanssa – paljastaa videolla, kuinka huikeat lomakuvat otettiin

Rosanna Kulju ja Sara Sieppi lomailevat yhdessä Balilla.

Bloggaaja Sara Sieppi kertoi aikaisemmin lähteneensä parisuhdematkalleen erostaan huolimatta. Matkalle hänen kanssaan lähti Miss Helsinki -kilpailua järjestävä Rosanna Kulju.

Kaksikko on julkaissut matkaltaan toinen toistaan näyttävämpiä otoksia hulppeissa maisemissa. Nyt Rosannu Kulju on paljastanut YouTube-videollaan, kuinka näyttävät kuvat ovat syntyneet. Videolla Kulju ja Sieppi ovat "Instagram-kierroksella".

Videolla Kulju kertoo, että Pura Lempuyang -temppelillä sijaitsevan kuvauskohteen vuoksi he joutuivat jonottamaan. Paikalla ollut mies teki elantoaan kuvaamalla turisteja "taivaan porttien" edessä. Kuvattavilla oli minuutti aikaa olla kameran edessä.

Kulju tekee videollaan hauskan paljastuksen. Kuvaaja nimittäin käyttää kameran linssin alla peiliä saadakseen aikaan heijastus-efektin.


Videolla Kulju kertoo, että he kävelivät Siepin kanssa pitkän matkan viidakon lävitse saadakseen näyttävän kuvan vesiputouksen vierellä.

Kulju on paljastanut myös Instagram-tilillään tarinoita kuvien takaa. Yhden julkaisunsa yhteydessä hän tunnustaa, että kuvaushetkellä pelotti.

– Nuo kalat olivat niin isoa, että oikeasti pelotti ihan sikana kun ne hyppi ja pomppi. Tällaista tämä kuvailu on aina todellisuudessa, Kulju kirjoitti kuvansa yhteydessä.

Lue myös:

    Uusimmat