Roope Salminen täytti 30 vuotta – katso kuvat vuosien varrelta!

3:33
Roope Salminen MTV Uutisten haastattelussa Linnan juhlien jatkoilla.

Roope Salminen juhlii 30-vuotispäiväänsä.

Suosikkijuontaja, näyttelijä ja muusikko Roope Salminen täyttää tänään 11. joulukuuta 30 vuotta.

Salmisen kasvot ovat tulleet suurelle yleisölle hyvin tutuiksi muutaman viime vuoden aikana. Televisiouransa alussa hänet nähtiin Koomikot-sarjassa, KotikadussaUuden Musiikin Kilpailun juontajana sekä Tähdet, Tähdet -ohjelman kilpailijana.

Lisäksi Salminen on vetänyt Enbuske, Veitola & Salminen -keskusteluohjelmaa yhdessä Tuomas Enbusken ja Maria Veitolan kanssa. Miljoonayleisöjä lauantai-iltaisin tavoittavan Putouksen juontajana hän on toiminut vuodesta 2017. Syksyllä 2019 Salminen juonsi viihdeohjelma Huumaa yhdessä Ernest Lawsonin ja Jenni Kokanderin kanssa.

Tv-töiden lisäksi Salminen keikkailee Roope Salminen ja koirat -yhtyeensä kanssa.

Nykyinen menestys ei ole kuitenkaan tullut helpolla.

– Taustalla on, että 10 vuoden ajan kävin koekuvauksissa niin paljon kuin pystyin, pyrin Teatterikorkeakouluun seitsemän kertaa ja lähetin satoja viestejä eri ihmisille. Olin ihan rehellisesti pyrkyri siinä mielessä, että pyrin alalle. Ensimmäiset roolit on hankittu kovalla työllä, Salminen on kertonut MTV Uutisten haastattelussa.

Salminen kasvoi näyttelijöiden ja esiintyjien ympärillä. Hänen isänsä on näyttelijä Eppu Salminen, isoisänsä tv-visailujen juontajana tunnettu Reijo Salminen ja tätinsä koomikko Krisse Salminen.

Näin Salminen on muuttunut vuosien varrella!

Marraskuussa 2019 Salminen yllätti paljastamalla odottavansa vauvaa näyttelijäkollega Helmi-Leena Nummelan kanssa.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja