Roope Salminen julkaisi suloisen yhteiskuvan vastasyntyneen pienokaisensa kanssa: "Tämä on viimeinen päivitys, jonka tästä aiheesta teen"

Roope Salmisen ja Helmi-Leena Nummelan esikoinen on syntynyt.

Näyttelijä ja muusikko Roope Salminen ja näyttelijä Helmi-Leena Nummelaovat saaneet perheenlisäystä! Nummela kertoi ilouutisesta Instagram-tilillään. Hän julkaisi suloisen kuvan, jossa pieni käsi puristaa sormea.

Pian tämän jälkeen myös Salminen julkaisi kuvan itsestään pienen nyytin kanssa Instagramissa. Kuvassa tuore isä pitää pienokaista sylissään. Salminen on kuvassa ilman paitaa. Vauvan kasvot on peitetty kuvanmuokkauksella.

Näyttelijä kertoo olevansa ylpeä isä, mutta haluaa pitää lapsensa elämän mahdollisimman yksityisenä.

– Koska raskausmahaa ja sen vääjäämätöntä katoamista on mahdotonta peittää, niin tähän raskauteen on pitänyt ottaa joku kanta. Minua ei ole yhtään haitannut julkisesti kertoo miten innoissani, valmis ja täynnä rakkautta olen. Nyt alkaa kuitenkin uuden ihmisen oma elämä, johon minulla ei ole oikeutta.

Näyttelijä kertoo haluaavansa antaa lapselleen parhaat mahdolliset lähtökohdat elämään.

–  Tämä on viimeinen päivitys, jonka tästä aiheesta teen - ei siksi, ettenkö pakahtuisi ylpeydestä ja onnesta, vaan siksi, että tämä nuori henkilö saa tehdä omat valintansa yksityisyytensä suhteen sitten kun on siihen kykenevä, Salminen kirjoittaa Instagramissa.

Putous-sarjasta tuttu pariskunta kertoi viime vuonna odottavansa perheenlisäystä. He julkaisivat Instagram-tileilleen kuvat, joissa Nummelan pyöristynyt vauvavatsa paljastui.

– Hei maailma! Helmi-Leena ja mä saadaan ens vuonna vauva! En vois olla onnellisempi, Salminen kirjoitti julkaisemansa kuvan yhteydessä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja