Rohkeita kaula-aukkoja, karvalaukkuja ja leijonakoruja – tässä ovat Linnan juhlien säväyttävimmät asut!

Juhlavuoden itsenäisyyspäivän vastaanotolla nähtiin erittäin rohkeita pukuvalintoja.

Presidentinlinnan itsenäisyyspäivän vastaanotolla nähtiin tänä vuonna paljon rohkeita asuvalintoja. Osa luotti syvään uurrettuun kaula-aukkoon, osa erikoisiin materiavalintoihin. Kokosimme yhteen Linnan juhlien vuoden 2017 rohkeimmat pukeutujat!

Sirpa Selänne

Jääkiekkoilija Teemu Selänteen vaimo Sirpa Selänne edusti Linnassa hopean kimalteisessa asussa, jossa oli erittäin avonainen kaula-aukko. 

Saana Kemppainen

Maastohiihtäjä Iivo Niskasen puoliso Saana Kemppainen pukeutui Linnaan rohkeaan kultapaljettiasuun, jossa oli erittäin syvään uurrettu kaula-aukko. 

Marketa Häkkinen

Entisen F1-kuljettajan Mika Häkkisen vaimon Marketa Häkkisen yllä nähtiin luonnonvalkoinen, pitkälaahuksinen luomus. Asusteekseen hän oli valinnut valkoisen, pörröisen käsilaukun.

Alma

Poptähti Alma saapui Linnan juhliin yhdessä kaksoissiskonsa Annan kanssa. Kaksikko oli pukeutunut identtisesti mustiin housupukuihin ja näyttäviin A. Tillanderin koruihin. Molemmat kantoivat Kultajousen panssariketjuja sekä uniikkeja sormuksia, joissa on nähtävillä runsaasti Suomi-symboliikkaa.

Kaksikko herätti huomiota myös Linnan pihalla saapumalla paikalle keltaisissa, erittäin erottuvissa talvitakeissa.

Kerttu Niskanen

Hiihtäjä Kerttu Niskasen yllä nähtiin kultainen, moderni puku. Asu oli selästä avonainen ja leikattu myös edestäkin viistosti.

 

Lenita Airisto

Yrittäjä Lenita Airisto edusti Linnassa tummansinisessä, erikoisessa puvussa. Nilkkapituinen asu koostui ilmeisesti alla olevasta mekosta sekä päällä olevasta pitkähihaisesta, joka ulottui puoleen väliin puvun helmaa. 

Johanna Rusanen-Kartano

Oopperalaulaja Johanna Rusanen-Kartano edusti Linnassa kirjavassa asussa. Puvun hopean ja ruskean sävyissä liikkunut kuviointi toi mieleen putoilevat vaahteranlehdet. Lehtikuviointi ylsi laulajan kaulaan asti. Asun takaosa oli taas kellertävä ja yläosassa oli mustaa pitsiä.

Wilma Murto

Seiväshyppääjä Wilma Murto oli valinnut asukseen kaksiosaisen mustan puvun, joka paljasti 19-vuotiaan urheilija vatsan. Puvun alaosa oli kevyttä kangasta oleva hame ja yläosa pitkine hihoineen oli pitsinen.  

Seela Sella

Näyttelijä Seela Sella saapui Linnaan mustassa nahka-asussa, johon kuului sekä housut että mekko. Asun edessä oli erittäin syvään uurrettu halkio, joka paljasti Sellan niin ikään nahkaan vuoratut sääret. Puvussa oli pitkät, verkkokankaiset hihat. Sellalla oli myös näyttävä kultainen rannekoru sekä koristeellinen, moderni Olli Lindroosin suunnittelema kaulakoru.


Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja