Rokkia vai iskelmää? Mattilan sisarukset kiertueelle - katso video!

Anniina (vas.), Anitta, Anne ja Anneli Mattilan konserttikiertueella on luvassa yllätyksiä, eikä ihmekään: Sisarusten seasta löytyy yksi entinen Idols-kandidaatti - joka on rock!

Anniina, 25, Anitta, 14, Anne, 24, ja Anneli Mattila, 21, lähtevät ensi kuussa yhteiselle konserttikiertueelle ison, kymmenhenkisen orkesterin ja kahden taustalaulajan voimin.

Jossain konsertissa saattaa vierailla myös 10-vuotias veli Arttu, joka on sisarusten mukaan loistava rumpali.

– Hieno juttu tehdä tällaista yhdessä. Siitä on neljä vuotta aikaa, kun me sisarukset teimme joululevyn ja pienimuotoisen konserttikiertueen yhdessä. Se oli kivaa! Luvassa kiertueella on yllätysnumeroita, potpureita, vähän sellaisia spesiaalijuttua, sisarusparven tunnetuin laulaja Anne Mattila luettelee.

Kuuluko iskelmäsisarusten ohjelmistoon niinkin suuria suuria yllätyksiä, kuten heviä ja rokkia?

– Joo, Anitta vetää heviä ja Anneli rokkia, Anne velmuilee.

– Anneli on oikeasti vähän rock-henkinen!

– Niin no, minä olen ehkä ainut meistä, jolla on vähän rokkiakin ohjelmistossaan, Anneli sanoo.

Anneli osallistui Idols-karsintoihin vuonna 2003, mutta keskeytti kisan omasta tahdostaan. Anne muistaa elävästi erään aamun, kun sai puhelun sisareltaan.

– Anneli soitti minulle joskus aamulla seitsemän aikaan ja sanoi, että ei helkutti, Idols on kiva kisa ja tykkää laulaa näitä biisejä, mutta ehkä hän kuitenkin tykkään enemmän tanssikeikoilla käymisestä. Hän valitsi sitten sen tien. Kyllä Anneli on meistä se popein laulaja.

Sisaruksista vanhin, pikkulapsen äiti Anniina ei suostu ottamaan kiertueella äidin roolia itselleen, vaan sysää sen oikeutetusti Annelle. Anne tunnustaa olevansa porukan äitihahmo.

– Me olemme kaikki sellaisia toisistamme huolehtijoita, mutta minä huolehdin jäikö keltään mitään, onko kukkaset otettu mukaan ja niin edelleen.

Mattilan sisarukset ovat lähtöisin seitsemänlapsisesta perheestä. Anne kuuluu maamme iskelmätähtien kärkinimiin ja kiertää tanssilavoja ahkerasti. Kalenteri on täyttynyt keikoista jo ensi syksyyn saakka.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat