Rohkea eyeliner-trendi valloittaa – ei vaadi taitoa tai tasaista kättä

Rohkea eyeliner-trendi valloittaa – kokeilisitko itse? 0:56
Tällaisesta eyeliner-trendistä on kyse.

Kaaos ja sotku hallitsevat vuoden 2022 trendimeikkiä.

Avainsanat tähän meikkitrendiin ovat isot, sotkuiset ja melkein pelottavat rajaukset. Tätä meikkiä ei turhaan kutsuta kaoottiseksi, kertoo Metro.

Muusikko Kanye Westin kainalossa jonkin aikaa viihtynyt ja miehestä sittemmin eronnut malli ja näyttelijä Julia Fox on ottanut sotkuisen ja rohkean mustan eyeliner-trendin omakseen. Moni on sosiaalisessa mediassa naureskellut meikkitrendille, mutta vaikutteet tihkuvat valtamediaan.

Lontoon muotiviikoilla useiden mallistojen mallit oli meikattu korostaen silmiä suttuisen sotkuisin rajauksin. Voi siis olla vain ajan kysymys, kun trendi rantautuu katukuvaan.

Meikkitrendin ideana ovat erittäin voimakkaat, hiukan vinksallaan olevat musta rajaukset. Parasta trendissä on se, ettei se vaadi juuri taitoa tai tasaista eyeliner-kättä. Toisin kuin tarkat kissamaiset rajaukset, tämän trendin ideana on se, että mitä sotkuisempi sen parempi. Siveltimen jäljen ei todellakaan tarvitse olla harkitun tarkkaa, vaan mieluummin päinvastoin. Älä turhaan häivytä mustaa vetäessäsi rajausta ulospäin silmänurkasta, vaan pikemminkin paina voimakkaammin.

Rohkea eyeliner-trendi vaatii täyden omistautumisen, eikä sitä oikein voi puolivillaisesti tehdä. Hivenen yli vedetyt Amy Winehousen inspiroimat kissarajaukset eivät yksinkertaisesti riitä. Jos lopputulos muistuttaa hiprakassa rellestävää pesukarhua, olet oikeilla jäljillä.

Nappaa siis eyelinerisi, mustin kohl-kynäsi ja luomivärisi ja ala maalaamaan.

Katso artikkelin yllä olevalta videolta Julia Foxin esimerkistä mallia.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähde: Metro

Lue myös:

    Uusimmat