Kanye Westin alkuvuoden romanssi tuli päätökseensä – suhde Julia Foxiin kesti vain puolitoista kuukautta

2:39
Kanye West on harkinnut myös poliittista uraa. Näin hän aloitti presidenttikampanjansa vuonna 2020.

Julia Fox vakuuttaa, ettei suhde Kanye Westiin ollut julkisuustemppu.

Tuleva ex-aviopari, räppäri Kanye "Ye" West ja tosi-tv-tähti sekä yrittäjä Kim Kardashian ovat kummatkin tarjoilleet viime kuukausina mehukkaita suhdeuutisia.

West esitteli uudenvuodenaattona tapaamansa uuden tyttöystävän hyvin nopeasti myös medialle. Suhde näyttelijä Julia Foxiin ei kuitenkaan kestänyt helmikuun puoltaväliä pidemmälle vaan Fox itsekin on vahvistanut pariskunnan erouutiset, kertoo Buzzfeed.

Fox itse vakuuttaa, ettei ole erosta mitenkään murtunut ja että he ovat Westin kanssa edelleen hyvissä väleissä. 

– Minulla on rakkautta hänelle, mutta en ole rakastunut siihen mieheen, Fox kirjoitti omaan Instagramiinsa.

Tasapainoilua uuden suhteen ja vanhan liiton haikailun välillä

Huhut pariskunnan erosta alkoivat liikkua jo helmikuun alussa, kun Fox poisti Instagram-tililtään pariskunnan yhteiskuvia. Tällöin kaiken vakuuteltiin vielä olevan kuitenkin kunnossa.

Helmikuun alussa pariskunta vaikuttikin juhlivan vielä iloisesti Foxin syntymäpäiviä tämän ystävien kanssa. West lahjoi kultaansa ja tämän ystäviä luksuslaukuilla ravintolaillan lomassa.

Tammikuussa Fox vakuutti Forbidden Fruits -podcastissa, ettei heidän suhteensa ollut missään nimessä pelkkä julkisuustemppu, vaan suhde oli aito. 

Westin suhdekuviot ovat olleet kaiken kaikkiaan hieman hämmentäviä lähiaikoina, sillä mies on jatkuvasti myös tehnyt selväksi, että haluaisi palata yhteen ex-vaimonsa, Kim Kardiashianin kanssa.

Lähteet: Buzzfeed, People

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja