Robin Packalen sai nauttia suomalaisen Ferrari-lupauksen tykityksestä – "Syntymäpäiväkyydit"

17-vuotias tamperelainen kilpa-autoilijalahjakkuus Luka Nurmi tarjoili hiljattain laulaja Robin Packalenille vauhdin hurmaa kyydissään.

Nurmi on ajanut komeasti Ferrari Challengen Euroopan kilpasarjassa ja majailee neljän osakilpailuviikonlopun jälkeen sarjan kakkossijalla. 74 pistettä kerännyt suomalainen on 39 pinnaa tanskalaista kärkikuskia Michelle Gattingia perässä. 

Nurmi on valmistautunut kauden tuleviin kilpailuihin KymiRingin ja Alastaro Circuitin radoilla ja tarjonnut elämystilaisuuksia yhteistyökumppaneille sekä julkisuuden henkilöille. Laulaja Robin Packalen nautti tiedotteen mukaan suunnattomasti päästyään 670-hevosvoimaisen Ferrari 488 Challenge Evo -auton kyytiin.

Nurmi kuvaili antaneensa muutama päivä sitten "syntymäpäiväkyydit" Packalenille, joka täytti tiistaina 23 vuotta. 

– En ollut koskaan istunut todellisen kilpa-auton kyydissä, jota on ajanut ammattilaiskuski. Se oli hullua. Jos sinulla on koskaan mahdollisuutta kokea jotain tuollaista, tee se! Olen aina ajatellut olevani hyvä kuljettaja, mutta tämän jälkeen minun täytyy luultavasti harkita sitä uudelleen, Packalen kertoi kokemuksestaan Instagramissa ja kiitteli Nurmea.

"Ilo jakaa kokemusta"

Mika Tommola pääsi suomalaisen kilpa-autolupauksen Luka Nurmen Ferrarin kyytiin 2:02
Keväällä Luka Nurmen Ferrarin kyytiin pääsi MTV:n toimittaja Mika Tommola – katso tästä, miltä meno näytti!

Nurmen kesälomat ovat yleensäkin ottaen vierähtäneet radalla. Hän on kilpaillut Legends-autojen ratasarjassa ja tehnyt ajovalmentajan töitä nuorille karting- sekä GT-autoihin tähyäville kuljettajille.

– On ollut ilo jakaa kerättyä kokemusta eteenpäin, Nurmi sanoi.

Ferrari Challengen kausi jatkuu viikonloppuna Saksan Nürburgringillä.

– Nürburgringin osakilpailuviikonloppu tulee olemaan vähintäänkin mielenkiintoinen, koska erittäin tasokkaan kuljettajakattauksen lisäksi odotettavissa on alati vaihtelevaa ja viimaista syyskeliä. Lisäksi kun sarjajohtaja Michelle Gatting ja nousua mitalitaisteluun tekevä Thomas Neubauer kilpailivat viime viikonloppuna Ranskan Le Mans'n 24 tunnin kestävyyskilpailussa, niin rehellisesti sanottuna hieman haastavat ovat lähtökohdat ehkäpä koko kilpailukauden tärkeimpään osakilpailuviikonloppuun. Siltikin parhaani lähden tekemään, Nurmi ennakoi.

Edellisen Valencian osakilpailuviikonlopun koostelähetys nähdään sunnuntaina C More Max -kanavalla kello 14.35 alkaen – juuri ennen Span F1-lähetystä.

Lue myös:

    Uusimmat