Mainos

Robin aloitti lukion: Koulupäivät ovat lyhyitä

Laulaja Robin julkaisi perjantaina ensimmäisen singlen pian julkaistavalta levyltään. Robinin syksyssä riittää tapahtumia, sillä hän on juuri aloittanut lukion ensimmäisellä luokalla.

Teinitähti Robin Packalen julkaisi perjantaina 15. elokuuta singlen Parasta just nyt. Kappaleella on mukana lahtelaisräppäri Nikke Ankara.

Perjantaina MTV:llä vieraileva kohta 16-vuotias tähti myöntää jännittäneensä kappaleen vastaanottoa.

– Hieman jännittää, mutta olen tosi tyytyväinen biisiin. Somessa on tullut paljon hyvää palautetta, Robin fiilistelee MTV.fille.

Robinin kuullaan räppäävän uutuusbiisillä, mutta Cheekin jalanjäljissä Robin ei kuitenkaan aio kulkea.

– Rap on Suomen musiikkikulttuurissa tällä hetkellä tosi iso osa. Omalta soittolistalta löytyy tosi paljon räppibiisejä. Haluan tuoda omaan musaan sitä, mikä on tällä hetkellä in. Räppäriksi en aio ryhtyä, mutta se tuo monipuolisuutta tekemiseen, Robin juttelee.

Robinin syksy on tapahtumia täynnä, sillä syyskuussa julkaistavan levyn lisäksi hän on aloittanut opinnot lukiossa.

– Minulla on suht rentoja päiviä, sillä käyn lukion neljässä vuodessa. Esimerkiksi torstaina koulupäiväni kestää kello 12-14.30, ja toinen jakso on vielä vähän helpompi. Että tällaisia päiviä, Robin nauraa.

– Ei tuo ole mitään koulunkäyntiä, Robinin tiedottaja naurahtaa.

– On siellä kokonaisia päiviäkin, Robin myöntää.

Vaikka Robinin läsnäolo koulussa saattaa rajoittua muutamaan tuntiin päivässä, on kalenteri silti aikataulutettu pitkälle.

– Yhtenäkin päivänä ennen koulua vastailin levyä koskeviin sähköposteihin ja kävin parturissa. Sen jälkeen menin kouluun ja sieltä lähdin suoraan Helsinkiin bänditreeneihin ja lehtikuvauksiin. Kyllä tässä saa hommia tehdä, Robin hymyilee.

Perjantaina Robin juhlistaa uutta sinkkuaan esiintymällä bändinsä kanssa Radio Novan Special Nova Stage Livessä kello 17.00. Minikeikkaa voi seurata myös MTV Katsomossa suorana lähetyksenä.

Uuden levyn lisäksi syksyllä julkaistaan MTV Katsomossa nähtävä kymmenosainen Robin - Just nyt -sarja, jossa seurataan tiiviisti Robinin kuluneen kesän tapahtumia keikoilla, studiossa ja vapaa-ajalla. Sarjan ensimmäinen jakso nähdään torstaina 28. elokuuta klo 18.00. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.